μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Θα μπορούν να λάβουν, όμως, δεν επιτρέπει την αποστολή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Ιουν 2008, 11:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Και οι δύο σπίτι μου Υπολογιστών και Laptop Χρησιμοποιείτε Incredimail Για email και οι δύο χρησιμοποιούν το ίδιο λογαριασμό και κωδικοί πρόσβασης. My ISP στο σπίτι Tiscali. Σε αυτόν τον υπολογιστή δεν έχω προβλήματα.
Όταν Im στην Εργασία στις Ι Ο Υ μπορεί να λάβει, όμως, δεν επιτρέπει την αποστολή E Mail.
Το Modem Με το laptop είναι ένα Vodaphone Huawei E220 HSDPA Modem Mobile.
Όταν προσπαθείτε να στείλετε ένα μήνυμα e Mail Λέει: --

"Αποτυχία να συνδεθείτε στο Outgoing Server:« SMTP.Tiscali.Co.Uk. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα ».

Και

"554 Συγγνώμη, σας Μη Local IP Address (212.188.132.20) δεν έχει τη δυνατότητα να στείλετε email Via Me"

Εγώ προσπάθησα Ρύθμιση My Outgoing Server Για την Vodaphone (smtp.vodaphone.net) αλλά στη συνέχεια λέει: --

"Αποτυχία να βρείτε host.Socket Σφάλμα: 11004, Port: 25, το πρωτόκολλο: SMTP.The ζήτησε όνομα είναι έγκυρη και βρέθηκε στη βάση δεδομένων, αλλά δεν έχουν τις σωστές συναφών δεδομένων για να επιλυθούν".

ANY HELP WOULD BE GREAT Όπως πρέπει να είναι σε θέση να στείλετε email Από Laptop μου.
Old 25 Ιουν 2008, 15:55
Ομάδα Δωρητών

Πιστεύω Tiscali επιτρέπουν μόνο SMTP (αποστολή) μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν είστε συνδεδεμένοι με Tiscali.
Αυτή είναι η περίπτωση με πολλούς φορείς παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26 Ιουνίου 2008, 04:02
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SMTP του τόπου έχετε συνδέσει για όλους τους λογαριασμούς.

Web mail λύνει το πρόβλημα. Tiscali χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη web mail, αυτό εξακολουθεί να μαντέψετε.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.