![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Και οι δύο σπίτι μου Υπολογιστών και Laptop Χρησιμοποιείτε Incredimail Για email και οι δύο χρησιμοποιούν το ίδιο λογαριασμό και κωδικοί πρόσβασης. My ISP στο σπίτι Tiscali. Σε αυτόν τον υπολογιστή δεν έχω προβλήματα. Όταν Im στην Εργασία στις Ι Ο Υ μπορεί να λάβει, όμως, δεν επιτρέπει την αποστολή E Mail. Το Modem Με το laptop είναι ένα Vodaphone Huawei E220 HSDPA Modem Mobile. Όταν προσπαθείτε να στείλετε ένα μήνυμα e Mail Λέει: -- "Αποτυχία να συνδεθείτε στο Outgoing Server:« SMTP.Tiscali.Co.Uk. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα ». Και "554 Συγγνώμη, σας Μη Local IP Address (212.188.132.20) δεν έχει τη δυνατότητα να στείλετε email Via Me" Εγώ προσπάθησα Ρύθμιση My Outgoing Server Για την Vodaphone (smtp.vodaphone.net) αλλά στη συνέχεια λέει: -- "Αποτυχία να βρείτε host.Socket Σφάλμα: 11004, Port: 25, το πρωτόκολλο: SMTP.The ζήτησε όνομα είναι έγκυρη και βρέθηκε στη βάση δεδομένων, αλλά δεν έχουν τις σωστές συναφών δεδομένων για να επιλυθούν". ANY HELP WOULD BE GREAT Όπως πρέπει να είναι σε θέση να στείλετε email Από Laptop μου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πιστεύω Tiscali επιτρέπουν μόνο SMTP (αποστολή) μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν είστε συνδεδεμένοι με Tiscali.
| |||
| |||
| Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SMTP του τόπου έχετε συνδέσει για όλους τους λογαριασμούς. Web mail λύνει το πρόβλημα. Tiscali χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη web mail, αυτό εξακολουθεί να μαντέψετε.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |