manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Mogu primati Ali ne Pošalji

Reply

Thread Tools
Old 25. lipnja 2008, 11:35
Novi član grupe

Default Mogu primati Ali ne Pošalji

Obje My Home Laptop računala i korištenja Incredimail za e-poštu i oba koriste isti račun i lozinka. Moj ISP Tiscali Je li kod kuće. Na ovom računalu nemam problema.
Kada Im Na rad na Laptop mogu primati Ali ne Pošalji E Mail.
Modem Na Laptop Is A Vodaphone Huawei e220 hsdpa Mobile Modem.
Kad pokušam poslati e mailom kaže: --

"Nije uspjelo spajanje na odlazne Server: 'SMTP.Tiscali.Co.Uk. Molimo pokušajte kasnije".

I

"554 Na žalost, Vaš Non-Local IP Address (212.188.132.20) nije dozvoljeno slanje e-pošte Via Me"

Pokušao sam Namjeątanje Moj poslužitelj odlazne Vodaphone's (smtp.vodaphone.net) Ali onda kaže: --

"Failed to host.Socket pronaći Error: 11004, Port: 25, Protocol: SMTP.The zatražio ime je valjan i pronađen je u bazi, ali to nema ispravan povezane podataka riješen za".

Bilo koji pomoć bi bilo Great Kao što treba biti u mogućnosti poslati elektronička pošta from moj laptop.
Old 25. lipnja 2008, 15:55
Donatorska Grupa

Ja vjerujem samo Tiscali dopustiti SMTP (slanje) e-pošte, ako ste spojeni na Tiscali.
To je slučaj s mnogim ISP.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 26. lipnja 2008, 04:02
Donatorska Grupa

To je uobičajen problem. Morate koristiti SMTP na mjesto ste spojeni na za sve račune.

Web mail rješava taj problem. Tiscali koristi za podršku web mail, valjda još uvijek radi.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Da li Windows Živ Predati na poštu Radna površina Download, zla sam Primiti Elektronička pošta in Entourage rs4025 Windows Operating Systems 1 16 listopad 2009 10:57
Zašto mogu, ali ne primaju Pošalji E-mail proliti Email, VoIP & IM Razgovor 7 13. svibanj 2009 06:04
Cmd neto pošalji 4D (Fordy (Ford) Ollie Općenito Software Chat 3 7. Sep 2008 13:56
OE slanje / primanje redragon Email, VoIP & IM Razgovor 2 19. prosinac 2007 18:20
Quick Send Maria Općenito Software Chat 2 29. travanj 2007 22:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.