![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Obje My Home Laptop računala i korištenja Incredimail za e-poštu i oba koriste isti račun i lozinka. Moj ISP Tiscali Je li kod kuće. Na ovom računalu nemam problema. Kada Im Na rad na Laptop mogu primati Ali ne Pošalji E Mail. Modem Na Laptop Is A Vodaphone Huawei e220 hsdpa Mobile Modem. Kad pokušam poslati e mailom kaže: -- "Nije uspjelo spajanje na odlazne Server: 'SMTP.Tiscali.Co.Uk. Molimo pokušajte kasnije". I "554 Na žalost, Vaš Non-Local IP Address (212.188.132.20) nije dozvoljeno slanje e-pošte Via Me" Pokušao sam Namjeątanje Moj poslužitelj odlazne Vodaphone's (smtp.vodaphone.net) Ali onda kaže: -- "Failed to host.Socket pronaći Error: 11004, Port: 25, Protocol: SMTP.The zatražio ime je valjan i pronađen je u bazi, ali to nema ispravan povezane podataka riješen za". Bilo koji pomoć bi bilo Great Kao što treba biti u mogućnosti poslati elektronička pošta from moj laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja vjerujem samo Tiscali dopustiti SMTP (slanje) e-pošte, ako ste spojeni na Tiscali.
| |||
| |||
| To je uobičajen problem. Morate koristiti SMTP na mjesto ste spojeni na za sve račune. Web mail rješava taj problem. Tiscali koristi za podršku web mail, valjda još uvijek radi.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Da li Windows Živ Predati na poštu Radna površina Download, zla sam Primiti Elektronička pošta in Entourage | rs4025 | Windows Operating Systems | 1 | 16 listopad 2009 10:57 |
| Zašto mogu, ali ne primaju Pošalji E-mail | proliti | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 13. svibanj 2009 06:04 |
| Cmd neto pošalji | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Općenito Software Chat | 3 | 7. Sep 2008 13:56 |
| OE slanje / primanje | redragon | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 19. prosinac 2007 18:20 |
| Quick Send | Maria | Općenito Software Chat | 2 | 29. travanj 2007 22:09 |
| Thread Tools | |
| |