kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

El tudom fogadni, de küldeni nem

Reply

Téma eszközök
Old Június 25 2008, 11:35
Új tag Csoport

Default El tudom fogadni, de küldeni nem

Mindkét My Home Számítástechnikai Laptop Incredimail Használja az e-mail, és mindkettőt használja ugyanazt a fiók és a jelszavakat. My ISP otthon Tiscali. Ezen a gépen már nem jelent problémát.
Amikor Im munkavégzés laptop tudok fogadni, de nem küld e-mail.
A modemet a laptop A Vodafone Mobile Huawei e220 HSDPA modem.
Amikor megpróbálom, küldjön egy e-mail azt mondja: --

"Nem sikerült kapcsolódni a Kimenő kiszolgáló:" SMTP.Tiscali.Co.Uk. Kérjük, próbálja később. "

És

"554 Sajnos Ön nem helyi IP-cím (212.188.132.20) nem lehet E-mail küldése Via Me"

Megpróbáltam beállítása Saját Kimenő kiszolgáló Vodafone's (smtp.vodaphone.net), de aztán azt mondja: --

"Nem sikerült megtalálni host.Socket Error: 11004, Port: 25, Protokoll: SMTP.The kért név érvényes és megtalálható az adatbázisban, de nem rendelkezik a megfelelő kapcsolódó adatok nem megoldott a".

Minden Súgó nagyszerû lenne Mint azt tudni kell Küldj e-mailt az én-m laptop.
Old Június 25 2008, 15:55
Donor Group

Azt hiszem, csak akkor engedi Tiscali SMTP (küldő) e-maileket, ha csatlakozik a Tiscali.
Ez a helyzet sok internetszolgáltatók.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Június 26 2008, 04:02
Donor Group

Ez egy gyakori probléma. Ki kell használni a SMTP a hely van csatlakoztatva az összes beszámolót.

Web mail megoldja a problémát. Tiscali támogatására használják, web mail, még mindig nem hiszem el.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A Windows Live Mail Desktop letöltése, értem, leveleket kapni az Entourage rs4025 A Windows operációs rendszerek 1 Október 16, 2009 10:57
Hogy tudok küldeni, de nem fogadhatunk e-maileket shed E-mail, a VoIP és IM Vitalap 7 13. május 2009 06:04
CMD net send 4D (Fordy (Ford) Ollie General Chat szoftver 3 7. Szeptember 2008 13:56
OE Küldés / fogadás redragon E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 19. december 2007 18:20
Gyors Küldés Maria General Chat szoftver 2 29. április 2007 22:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.