![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mindkét My Home Számítástechnikai Laptop Incredimail Használja az e-mail, és mindkettőt használja ugyanazt a fiók és a jelszavakat. My ISP otthon Tiscali. Ezen a gépen már nem jelent problémát. Amikor Im munkavégzés laptop tudok fogadni, de nem küld e-mail. A modemet a laptop A Vodafone Mobile Huawei e220 HSDPA modem. Amikor megpróbálom, küldjön egy e-mail azt mondja: -- "Nem sikerült kapcsolódni a Kimenő kiszolgáló:" SMTP.Tiscali.Co.Uk. Kérjük, próbálja később. " És "554 Sajnos Ön nem helyi IP-cím (212.188.132.20) nem lehet E-mail küldése Via Me" Megpróbáltam beállítása Saját Kimenő kiszolgáló Vodafone's (smtp.vodaphone.net), de aztán azt mondja: -- "Nem sikerült megtalálni host.Socket Error: 11004, Port: 25, Protokoll: SMTP.The kért név érvényes és megtalálható az adatbázisban, de nem rendelkezik a megfelelő kapcsolódó adatok nem megoldott a". Minden Súgó nagyszerû lenne Mint azt tudni kell Küldj e-mailt az én-m laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, csak akkor engedi Tiscali SMTP (küldő) e-maileket, ha csatlakozik a Tiscali.
| |||
| |||
| Ez egy gyakori probléma. Ki kell használni a SMTP a hely van csatlakoztatva az összes beszámolót. Web mail megoldja a problémát. Tiscali támogatására használják, web mail, még mindig nem hiszem el.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows Live Mail Desktop letöltése, értem, leveleket kapni az Entourage | rs4025 | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 16, 2009 10:57 |
| Hogy tudok küldeni, de nem fogadhatunk e-maileket | shed | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 7 | 13. május 2009 06:04 |
| CMD net send | 4D (Fordy (Ford) Ollie | General Chat szoftver | 3 | 7. Szeptember 2008 13:56 |
| OE Küldés / fogadás | redragon | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 19. december 2007 18:20 |
| Gyors Küldés | Maria | General Chat szoftver | 2 | 29. április 2007 22:09 |
| Téma eszközök | |
| |