![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Abu mano namų kompiuterių ir nešiojamuosiuose Naudokite Incredimail elektroninio pašto ir tiek Naudokite tą pačią sąskaitą ir slaptažodžius. Mano ISP namuose Tiscali. Šiame kompiuteryje Aš neturiu jokių problemų. Kai Im darbe dėl Laptop aš gali gauti bet negalite rašyti Elektroninis paštas. Apie nešiojamas Vodafone Huawei E220 HSDPA Mobilus Modem Modem. Kai bandau Siųsti E mail sakoma: -- "Nepavyko prisijungti prie" Outgoing Server: 'SMTP.Tiscali.Co.Uk. Prašome pabandyti vėliau ". Ir "554 Atsiprašome, Jūsų Non-Local IP adresas (212.188.132.20) neleidžiama siųsti laiškus Via Me" Mėginau nustatymas Mano Outgoing Server Norėdami Vodafone's (smtp.vodaphone.net), bet paskui jis sako: -- "Nepavyko rasti host.Socket Klaida: 11004 Port: 25, protokolą: SMTP.The paprašė vardas galioja ir buvo nustatyta, duomenų bazės, bet nėra teisingas susiję duomenys būtų išspręsta". Any help būtų labai gerai, kaip man reikia būti galima siųsti elektroninius laiškus iš my Laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau Tiscali leisti tik SMTP (išsiuntimo), elektroniniu paštu, kai esate prisijungę prie "Tiscali".
| |||
| |||
| Tai yra dažna problema. Jūs turite naudoti vietoje esate prisijungę prie visų sąskaitų SMTP. Žiniatinklio paštas išsprendžia problemą. Tiscali naudojama remti interneto paštas, spėjimas vistiek.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar "Windows Live Mail Desktop Atsisiųsti, vidutinis gaunu laiškus entourage | rs4025 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 16 spalis 2009 10:57 |
| Kodėl aš galiu siųsti, bet negauna E-mail | sąsiauris | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | Gegužė 13, 2009 06:04 |
| CMD NET SEND | 4D (Fordy (Ford) Ollie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Rugsėjis 7, 2008 13:56 |
| O. siųsti / gauti | redragon | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | 19 gruodis 2007 18:20 |
| Greita Siųsti | Marija | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Balandis 29, 2007 22:09 |
| Temos įrankiai | |
| |