mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

I Can Saņemt Bet ne Nosūtīt

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 25, 2008, 11:35
New Member Group

Gan Mana mājas datoru un klēpjdatoru Izmantojiet IncrediMail uz e-pastu un abi izmanto pašu kontu un paroles. Mans ISP mājās Tiscali. Uz šī datora man nav problēmas.
Kad Im darbavietā klēpjdatoru es varu saņemt Bet ne Sūtīt e Mail.
Modems Uz klēpjdatoru Vodafone Huawei E220 HSDPA Mobile Modems.
Mēģinot Nosūtīt e mail Tas saka: --

"Neizdevās savienoties ar Outgoing Server: 'SMTP.Tiscali.Co.Uk. Lūdzu, mēģiniet vēlāk".

Un

"554 Atvainojiet, Jūsu Non-Local IP Address (212.188.132.20) Nav atļauts sūtīt e-pastu Via Me"

Man ir mēģinājuši Setting Mana Izejošais serveris Vodafone's (smtp.vodaphone.net), bet tad tas saka: --

"Neizdevās atrast host.Socket Kļūda: 11.004, Port: 25, Protocol: SMTP.The pieprasītā nosaukuma ir spēkā un tika atrasts datu bāzē, bet tas nav pareizi saistītie dati ir novērsta."

Any help būs liels, kā man ir jābūt spējīgām nosūtīt e-pastu no manu portatīvo datoru.
Old Jūnijs 25, 2008, 15:55
Donors Group

Es uzskatu, Tiscali pieļauj tikai SMTP (nosūtot) e-pastus, kad esat izveidojis savienojumu ar Tiscali.
Tas ir gadījumā ar daudziem ISP.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Jūnijs 26, 2008, 04:02
Donors Group

Šī ir izplatīta problēma. Jums ir jāizmanto SMTP no vietas esat izveidojis savienojumu ar visiem kontiem.

Tīmekļa e-pasts atrisina problēmu. Tiscali izmanto, lai atbalstītu tīmekļa e-pasts, guess tā vēl nav.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.