![]() |
|
| |||
| |||
| Gan Mana mājas datoru un klēpjdatoru Izmantojiet IncrediMail uz e-pastu un abi izmanto pašu kontu un paroles. Mans ISP mājās Tiscali. Uz šī datora man nav problēmas. Kad Im darbavietā klēpjdatoru es varu saņemt Bet ne Sūtīt e Mail. Modems Uz klēpjdatoru Vodafone Huawei E220 HSDPA Mobile Modems. Mēģinot Nosūtīt e mail Tas saka: -- "Neizdevās savienoties ar Outgoing Server: 'SMTP.Tiscali.Co.Uk. Lūdzu, mēģiniet vēlāk". Un "554 Atvainojiet, Jūsu Non-Local IP Address (212.188.132.20) Nav atļauts sūtīt e-pastu Via Me" Man ir mēģinājuši Setting Mana Izejošais serveris Vodafone's (smtp.vodaphone.net), bet tad tas saka: -- "Neizdevās atrast host.Socket Kļūda: 11.004, Port: 25, Protocol: SMTP.The pieprasītā nosaukuma ir spēkā un tika atrasts datu bāzē, bet tas nav pareizi saistītie dati ir novērsta." Any help būs liels, kā man ir jābūt spējīgām nosūtīt e-pastu no manu portatīvo datoru. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es uzskatu, Tiscali pieļauj tikai SMTP (nosūtot) e-pastus, kad esat izveidojis savienojumu ar Tiscali.
| |||
| |||
| Šī ir izplatīta problēma. Jums ir jāizmanto SMTP no vietas esat izveidojis savienojumu ar visiem kontiem. Tīmekļa e-pasts atrisina problēmu. Tiscali izmanto, lai atbalstītu tīmekļa e-pasts, guess tā vēl nav.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |