![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Zarówno My Home Computer and Laptop Użyj Incredimail Na adres e-mail i używają tego samego konta i hasła. Mój ISP w domu to Tiscali. Na ten komputer nie mam problemów. Im Podczas pracy na laptopa I Can Odbiór Ale nie wysyłają e-mail. Modem On The Laptop Is A Vodaphone Huawei e220 modem HSDPA Mobile. Gdy próbuję wysłać wiadomość e-mail mówi: -- "Nawiązanie połączenia z serwera poczty wychodzącej:" SMTP.Tiscali.Co.Uk. Spróbuj ponownie później. " I "554 Niestety, Twoja Non-Lokalny adres IP (212.188.132.20) nie dopuszcza się do wysyłania e-maili Via Me" I Have Tried Ustawienie Mój Serwer wychodzący Aby Vodaphone's (smtp.vodaphone.net) ale potem mówi: -- "Nie można znaleźć host.Socket Błąd: 11004, Port: 25, Protokół: SMTP.The wniosek nazwa jest ważna i został znaleziony w bazie danych, ale nie ma odpowiedniego związane danych rozwiązano za". Any help would be great Jak muszą być w stanie wysłać e-mail z mój laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wierzę, Tiscali, tylko pozwolić SMTP (wysyłanie) e-mail, gdy jesteś podłączony do Tiscali.
| |||
| |||
| Jest to wspólny problem. Musisz użyć SMTP w miejscu połączenia do wszystkich kont. Web mail rozwiązuje problemu. Tiscali wykorzystywany do wsparcia web mail, domyślam się, że nadal działa.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |