![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ambele casa mea calculator si Laptop Utilizaţi Incredimail pentru e-mail, precum şi să utilizeze acelaşi cont şi parole. ISP-ul meu La casa Tiscali. Pe acest computer nu am probleme. Când Im La lucreze pe laptop pot primi Dar nu trimite e Mail. Modemul Pe laptopul este O Vodaphone Huawei e220 HSDPA Modem mobil. Când încerc să le transmiteţi prin e Mail se spune: -- "Nu a reuşit să se conecteze la Outgoing Server: 'SMTP.Tiscali.Co.Uk. Vă rugăm să încercaţi mai târziu". Şi "554 Ne pare rău, dvs. non-Local IP Address (212.188.132.20) nu este permis să trimită e-mail Via Me" Am încercat Setarea mea Outgoing server la Vodaphone's (smtp.vodaphone.net) dar apoi se spune: -- "Eşuare pentru a găsi host.Socket Error: 11004, Port: 25, protocol: SMTP.The cerut nume este valabil şi a fost găsit în baza de date, dar nu au corect asociate date fiind rezolvate pentru". Orice ajutor ar fi grozav Ca Trebuie să fie capabil să trimită e-mail de la meu laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu cred numai permite Tiscali SMTP (trimiterea) mesajele de poştă electronică, atunci când sunt conectate la Tiscali.
| |||
| |||
| Aceasta este o problemă comună. Trebuie sa folosesti SMTP de la locul ce sunt conectate la pentru toate conturile. Web mail rezolvă problema. Tiscali folosite pentru a sprijini web mail, Cred că încă nu.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
![]() |
|
| Marcaje |