menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

I Can Dostávať Ale Odoslať

Reply

Thread Tools
Old 25. júna 2008, 11:35
Nový člen skupiny

Default I Can Dostávať Ale Odoslať

Oba domov môj počítač a notebook Použite IncrediMail pošty a obe používajú ten istý účet a heslo. Môj ISP na domácom trhu je Tiscali. Na tomto počítači nemám problémy.
Keď Im práce na notebooku som schopný prijímať Ale Poslať E Mail.
Modemu On The Laptop Je Vodafone Mobile Huawei E220 HSDPA modemu.
Když zkusím poslať e-mail je napísané: --

"Nepodarilo sa pripojiť k Odchádzajúce Server: 'SMTP.Tiscali.Co.Uk. Skúste to prosím neskôr."

A

"554 Je nám ľúto, ale váš Neobchodovateľné-lokálnu IP adresy (212.188.132.20) nie je povolené odosielať poštu Via Me"

I vyskúšalo Nastavenie My Odchádzajúce Server Pre Vodafone je (smtp.vodaphone.net) Ale potom sa to hovorí: --

"Nepodarilo sa nájsť host.Socket Error: 11004, Port: 25 Protokol: SMTP.The požadované meno je platný a bol nájdený v databáze, ale to nie je správne súvisiace dáta sú vyriešené pre".

Akejkoľvek pomoci by to skvelé As I Need To Be Able to Send Email From My Laptop.
Old 25. júna 2008, 15:55
Darcu Skupina

Verím Tiscali povoliť iba SMTP (posielanie) e-maily, keď ste pripojení na Tiscali.
To je prípad s mnohými ISP.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26. júna 2008, 04:02
Darcu Skupina

To je častý problém. Musíte použiť SMTP od miesta ste pripojení ku všetkým účtom.

Web mail tento problém vyrieši. Tiscali použitý na podporu web mail, Domnievam sa, že stále robí.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Má Windows Live Mail Desktop na stiahnutie, priemer som Príjem e-mailov v Entourage rs4025 Operačné systémy Windows 1 16.října 2009 10:57
Prečo Môžem Poslať ale nedostal E-maily prístrešok Email, VoIP & IM Diskusia 7 13. mája 2009 06:04
CMD čistej odoslať 4D (Ford (Ford) Ollie Všeobecné Software Chat 3 7. septembra 2008 13:56
OE posielať / prijímať redragon Email, VoIP & IM Diskusia 2 19. decembra 2007 18:20
Rýchle Odoslať Maria Všeobecné Software Chat 2 29. apríl 2007 22:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.