![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Oba domov môj počítač a notebook Použite IncrediMail pošty a obe používajú ten istý účet a heslo. Môj ISP na domácom trhu je Tiscali. Na tomto počítači nemám problémy. Keď Im práce na notebooku som schopný prijímať Ale Poslať E Mail. Modemu On The Laptop Je Vodafone Mobile Huawei E220 HSDPA modemu. Když zkusím poslať e-mail je napísané: -- "Nepodarilo sa pripojiť k Odchádzajúce Server: 'SMTP.Tiscali.Co.Uk. Skúste to prosím neskôr." A "554 Je nám ľúto, ale váš Neobchodovateľné-lokálnu IP adresy (212.188.132.20) nie je povolené odosielať poštu Via Me" I vyskúšalo Nastavenie My Odchádzajúce Server Pre Vodafone je (smtp.vodaphone.net) Ale potom sa to hovorí: -- "Nepodarilo sa nájsť host.Socket Error: 11004, Port: 25 Protokol: SMTP.The požadované meno je platný a bol nájdený v databáze, ale to nie je správne súvisiace dáta sú vyriešené pre". Akejkoľvek pomoci by to skvelé As I Need To Be Able to Send Email From My Laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verím Tiscali povoliť iba SMTP (posielanie) e-maily, keď ste pripojení na Tiscali.
| |||
| |||
| To je častý problém. Musíte použiť SMTP od miesta ste pripojení ku všetkým účtom. Web mail tento problém vyrieši. Tiscali použitý na podporu web mail, Domnievam sa, že stále robí.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Má Windows Live Mail Desktop na stiahnutie, priemer som Príjem e-mailov v Entourage | rs4025 | Operačné systémy Windows | 1 | 16.října 2009 10:57 |
| Prečo Môžem Poslať ale nedostal E-maily | prístrešok | Email, VoIP & IM Diskusia | 7 | 13. mája 2009 06:04 |
| CMD čistej odoslať | 4D (Ford (Ford) Ollie | Všeobecné Software Chat | 3 | 7. septembra 2008 13:56 |
| OE posielať / prijímať | redragon | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 19. decembra 2007 18:20 |
| Rýchle Odoslať | Maria | Všeobecné Software Chat | 2 | 29. apríl 2007 22:09 |
| Thread Tools | |
| |