мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Могу примати Али не Пошаљи

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25. јуни 2008, 11:35
Нови члан групе

Default Могу примати Али не Пошаљи

Обе Мы Хоме Лаптоп рачунари и коришћења Инцредимаил за е-пошту и оба користе исти налог и лозинка. Мој ИСП Тисцали Је ли код куће. На овом рачунару немам проблема.
Када Им На рад на Лаптоп могу примати Али не Пошаљи Е Маил.
Модем На Лаптоп Ис А Водапхоне Хуауеи е220 ХСДПА Мобиле Модем.
Кад покушам послати е маилом каже: --

"Није успело повезивање на одлазне Сервер: 'СМТП.Тисцали.Цо.Ук. Молимо покушајте касније".

И

"554 На жалост, ваш Нон-Лоцал ИП Аддресс (212.188.132.20) није дозвољено слање е-поште Виа Ме"

Покушао сам Намјеа̨тање Мој сервер одлазне Водапхоне'с (смтп.водапхоне.нет) Али онда каже: --

"Фаилед то хост.Соцкет пронаћи Еррор: 11004, Порт: 25, Протоцол: СМТП.Тхе затражио име је ваљан и пронађен је у бази, али то нема исправан повезане података решен за".

Било који помоћ би било Греат Као што треба да буде у могућности послати е-маил из мој лаптоп.
Old 25. јуни 2008, 15:55
Донаторска Група

Ја верујем само Тисцали допустити СМТП (слање) е-поште, ако сте повезани на Тисцали.
То је случај са многим ИСП.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 26. јуни 2008, 04:02
Донаторска Група

То је уобичајен проблем. Морате користити СМТП на место сте повезани на за све рачуне.

Уеб маил рјешава тај проблем. Тисцали користи за подршку уеб маил, ваљда још увек ради.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Да ли Уиндоуси Жив Пошта Десктопа преузимање, значи да примате поруке у Ентоураге рс4025 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 16 Окт 2009 10:57
Зашто могу, али не примају Пошаљи Е-маил пролити Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 7 13 мај 2009 06:04
Цмд нето пошаљи 4Д (Форды (Форд) Оллие Уопштено Софтуаре Цхат 3 7. Сеп 2008 13:56
ОЕ слање / примање редрагон Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 19 децембар 2007 18:20
Куицк Сенд Мариа Уопштено Софтуаре Цхат 2 29 април 2007 22:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц