![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Обе Мы Хоме Лаптоп рачунари и коришћења Инцредимаил за е-пошту и оба користе исти налог и лозинка. Мој ИСП Тисцали Је ли код куће. На овом рачунару немам проблема. Када Им На рад на Лаптоп могу примати Али не Пошаљи Е Маил. Модем На Лаптоп Ис А Водапхоне Хуауеи е220 ХСДПА Мобиле Модем. Кад покушам послати е маилом каже: -- "Није успело повезивање на одлазне Сервер: 'СМТП.Тисцали.Цо.Ук. Молимо покушајте касније". И "554 На жалост, ваш Нон-Лоцал ИП Аддресс (212.188.132.20) није дозвољено слање е-поште Виа Ме" Покушао сам Намјеа̨тање Мој сервер одлазне Водапхоне'с (смтп.водапхоне.нет) Али онда каже: -- "Фаилед то хост.Соцкет пронаћи Еррор: 11004, Порт: 25, Протоцол: СМТП.Тхе затражио име је ваљан и пронађен је у бази, али то нема исправан повезане података решен за". Било који помоћ би било Греат Као што треба да буде у могућности послати е-маил из мој лаптоп. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја верујем само Тисцали допустити СМТП (слање) е-поште, ако сте повезани на Тисцали.
| |||
| |||
| То је уобичајен проблем. Морате користити СМТП на место сте повезани на за све рачуне. Уеб маил рјешава тај проблем. Тисцали користи за подршку уеб маил, ваљда још увек ради.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Да ли Уиндоуси Жив Пошта Десктопа преузимање, значи да примате поруке у Ентоураге | рс4025 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 16 Окт 2009 10:57 |
| Зашто могу, али не примају Пошаљи Е-маил | пролити | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 7 | 13 мај 2009 06:04 |
| Цмд нето пошаљи | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 7. Сеп 2008 13:56 |
| ОЕ слање / примање | редрагон | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 19 децембар 2007 18:20 |
| Куицк Сенд | Мариа | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 29 април 2007 22:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |