![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Обидва Мій домашній комп'ютер і ноутбук використання Incredimail для електронної пошти і обидва використовують один обліковий запис і пароль. Мій провайдер на дому Tiscali. На цьому комп'ютері в мене немає проблем. When Im при роботі на ноутбуці я можу отримати, але не відправляти електронною поштою. Модем на ноутбук Водафон Huawei E220 HSDPA мобільний модем. При спробі відправити електронну пошту каже: -- "Не вдалося підключитися до Сервер вихідної пошти:" SMTP.Tiscali.Co.Uk. Спробуйте пізніше ". І "554 На жаль, не пов'язані з місцевим IP-адреси (212.188.132.20) не дозволяється відправляти пошту через Me" Я спробував Налаштування Мій вихідний сервер Для Водафон's (smtp.vodaphone.net), але тоді він каже: -- "Не вдалося знайти host.Socket Error: 11004, Порт: 25, Протокол: SMTP.The просив ім'я є дійсним, і був знайдений в базі даних, але вона не має правильного асоційованих даних вирішується за". Будь-яка допомога буде Великим як мені потрібно мати можливість надсилати листи від мого ноутбука. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я вважаю, Tiscali тільки дозволить SMTP (відправлення) електронної пошти, коли ви підключені до Tiscali.
| |||
| |||
| Це загальна проблема. Ви повинні використовувати SMTP місця ви підключені до по всіх рахунках. Веб-пошта вирішує цю проблему. Tiscali використані для підтримки веб-пошта, думаю, він все ще вірить.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи підтримує Windows Live Mail Desktop завантаження, значить, що я отримувати повідомлення електронної пошти в оточенні | rs4025 | Операційні системи Windows | 1 | 16 жовтня 2009 10:57 |
| Чому я можу посилати, але не отримувати повідомлення електронної пошти | сарай | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 13 травня 2009 06:04 |
| CMD NET SEND | 4D (Fordy (Форд) Оллі | General Software чат | 3 | 7 вересня 2008 13:56 |
| О. Send / Receive | redragon | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 19 грудня 2007 18:20 |
| Quick Send | Марія | General Software чат | 2 | 29 квітня 2007 22:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |