менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Я можу отримати, але не відправляти

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 червня 2008, 11:35
Нові члени групи

Default Я можу отримати, але не відправляти

Обидва Мій домашній комп'ютер і ноутбук використання Incredimail для електронної пошти і обидва використовують один обліковий запис і пароль. Мій провайдер на дому Tiscali. На цьому комп'ютері в мене немає проблем.
When Im при роботі на ноутбуці я можу отримати, але не відправляти електронною поштою.
Модем на ноутбук Водафон Huawei E220 HSDPA мобільний модем.
При спробі відправити електронну пошту каже: --

"Не вдалося підключитися до Сервер вихідної пошти:" SMTP.Tiscali.Co.Uk. Спробуйте пізніше ".

І

"554 На жаль, не пов'язані з місцевим IP-адреси (212.188.132.20) не дозволяється відправляти пошту через Me"

Я спробував Налаштування Мій вихідний сервер Для Водафон's (smtp.vodaphone.net), але тоді він каже: --

"Не вдалося знайти host.Socket Error: 11004, Порт: 25, Протокол: SMTP.The просив ім'я є дійсним, і був знайдений в базі даних, але вона не має правильного асоційованих даних вирішується за".

Будь-яка допомога буде Великим як мені потрібно мати можливість надсилати листи від мого ноутбука.
Old 25 червня 2008, 15:55
Донор групи

Я вважаю, Tiscali тільки дозволить SMTP (відправлення) електронної пошти, коли ви підключені до Tiscali.
Так стоїть справа з багатьма провайдерами.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26 червня 2008, 04:02
Донор групи

Це загальна проблема. Ви повинні використовувати SMTP місця ви підключені до по всіх рахунках.

Веб-пошта вирішує цю проблему. Tiscali використані для підтримки веб-пошта, думаю, він все ще вірить.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чи підтримує Windows Live Mail Desktop завантаження, значить, що я отримувати повідомлення електронної пошти в оточенні rs4025 Операційні системи Windows 1 16 жовтня 2009 10:57
Чому я можу посилати, але не отримувати повідомлення електронної пошти сарай Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 7 13 травня 2009 06:04
CMD NET SEND 4D (Fordy (Форд) Оллі General Software чат 3 7 вересня 2008 13:56
О. Send / Receive redragon Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 19 грудня 2007 18:20
Quick Send Марія General Software чат 2 29 квітня 2007 22:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.