![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте някои приятели са на MSN други Skype, е тяхната програма за всички? Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, не е възможно - докато много клиенти, ще ви позволи да направите повече от един клиент, IM, има кой да интегрира Skype. Това не би било възможно без одобрението Skype, така че не мисля, разработчиците ще получат по всяко време, то скоро.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тази нишка трябва да бъде в IM дискусия. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Направен. Благодарности.
|
| |||
| |||
| Ако това помага на Yahoo се правиш на разговор се функция със сходни цени. |
|
| |||
| |||
| Skype е неговата собствена нещо не може да се използва с друга IM услуги Все пак има някои, които позволяват на всички |
|
| |||
| |||
| Не може да искаш да говориш с хората, с MSN сметки на Yahoo Messenger. Не съм сигурен, но мисля, че може да Със Skype мисля, че единственият начин да говориш с някого, е чрез Skype клиент Аз лично се използва само Yahoo и MSN и са ги и двете работи, когато съм онлайн |
|
| |||
| |||
| Да бе, че не малко назад. за хората, които са в MySpace или Facebook IRCS или целят да искате да използвате една програма, по очевидни причини, например използвам MSN, Yahoo, myspaceIM, Facebook, цел, Google Talk, Skype и затова трябва програмата да използва всички, но аз все още има да използва Skype за програмата не мога да намеря плъгини или по-добър IRC клиент, но Skype, MSN, Yahoo и всички направя VoIP. |
|
| |||
| |||
| Skype не е в други IM програми. Въпреки това, Miranda IM и Pidgen са хубаво безплатни програми, които можете да използвате MSN, Yahoo, Gmail, IRC, и няколко други. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Skype и HotRecorder | steve689 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 6 | 10-ти септември 2009 година 09:23 |
| Skype Windows Me Проблем | Mohi212 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 6 | 28 Юни 2009 03:46 |
| Newbie иска да получи Skype съвети моля. | ken979 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 11 | 26 Окт 2007 11:38 |
| Skype | mamab | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 29 Юни 2007 21:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |