![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj někteří kamarádi jsou na msn ostatní o Skype, je jejich program pro všechny? Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, není to možné - i když je hodně klientů, vám umožní dělat více než jeden IM klienta, je tu nikdo, které se integrují Skype. To by nebylo možné bez Skype ke schválení, takže si nemyslím, že vývojáři budou mít o to kdykoliv brzy.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Toto vlákno by mělo být v chatu diskuse. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Pokud to pomůže yahoo dělá hovoru z funkce s podobnými cenami. |
|
| |||
| |||
| Skype má svou vlastní věc, nelze jej použít s jinou IM službu Nicméně existují některé, které umožňují všem |
|
| |||
| |||
| Nemohu vám to lidi s účty na msn Yahoo Messenger. Nejsem si jistý, ale myslím, že můžete S skype Myslím, že jediný způsob, jak můžete mluvit s někým je přes Skype klienta Já osobně se používat pouze yahoo a msn a oba běží, když jsem online |
|
| |||
| |||
| Ano, bylo to, že ne časem. pro lidi, kteří mají MySpace nebo Facebook IRCS nebo Cílem chtít používat jeden program ze zřejmých důvodů například použít msn, yahoo, myspaceIM, Facebook, cíl, Google Talk, Skype a tak musím jeden program používat, ale já stále ještě používat program Skype pro Nemůžu najít žádné pluginy nebo lépe IRC klienta, ale Skype, MSN, Yahoo a všechny do VoIP. |
|
| |||
| |||
| Skype není v žádné jiné chatovací programy. Nicméně, Miranda IM a Pidgen jsou pěkné zdarma programy, které vám umožní používat MSN, Yahoo, Gmail, IRC, a pár dalších. |