![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου κάποιες εκτιμήσεις σχετικά με Msn άλλα είναι για το Skype, είναι το πρόγραμμα για όλους; Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι, δεν είναι δυνατόν - ενώ πολλοί πελάτες θα σας επιτρέψει να κάνετε περισσότερα από ένα IM πελάτη, υπάρχει κανένα δεν ενσωματώνουν το Skype. Αυτό δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την έγκριση του Skype, οπότε δεν νομίζω ότι οι προγραμματιστές θα πάρει για κάθε χρόνο σύντομα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αυτό το νήμα πρέπει να είναι σε Συνομιλίας συζήτηση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ολοκληρώθηκε. Ευχαριστώ.
|
| |||
| |||
| Αν βοηθά yahoo κάνει μια κλήση ορίζονται με χαρακτηριστικό παρόμοιες τιμές. |
|
| |||
| |||
| skype έχει τη δική της πλευρά, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μια άλλη υπηρεσία συνομιλίας Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που επιτρέπουν σε όλους τους |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορείτε να μιλάτε για τα άτομα με λογαριασμούς του MSN στο Yahoo Messenger. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι μπορείτε να Με skype νομίζω ο μόνος τρόπος που μπορείτε να μιλήσετε με κάποιον μέσω του Skype είναι πελάτης Προσωπικά, μόνο η χρήση και η Yahoo και MSN έχουν τόσο τη λειτουργία τους όταν είμαι online |
|
| |||
| |||
| ναι ότι δεν ήταν πριν από λίγο καιρό. για τα άτομα που έχουν Facebook ή MySpace ή ΚΑΚ στόχο να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα, για προφανείς λόγους, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιήσω το MSN, Yahoo, myspaceIM, Facebook, ο στόχος, το Google Talk, Skype και γι 'αυτό χρειάζεται ένα πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσει όλα αλλά έχω ακόμη να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα για το skype δεν μπορώ να βρω μια καλύτερη σύνδεση ή IRC client αλλά Skype, MSN, Yahoo και όλες κάνουν VoIP. |
|
| |||
| |||
| Skype δεν είναι σε κανένα άλλο Συνομιλίας προγράμματα. Ωστόσο, Miranda IM Pidgen είναι ωραία και δωρεάν προγράμματα που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιούν το MSN, Yahoo, Gmail, IRC, και σε μερικές άλλες. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Skype και HotRecorder | steve689 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 10 Σεπτεμβρίου 2009 09:23 |
| Skype Windows Me Πρόβλημα | Mohi212 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 28 Ιουν 2009 03:46 |
| Newbie θέλει να skype συμβουλές σας παρακαλώ. | ken979 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 11 | 26 Οκτ 2007 11:38 |
| Skype | mamab | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 9 | 29 Ιουν 2007 21:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |