![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav prijateljima su na neki drugi na msn Skype, njihov je program za sve? Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, nije moguće - dok puno klijenti će vam napraviti više od jednog IM klijent, postoji nitko koji se integriraju Skype. To ne bi bilo moguće bez Skype odobrenja, tako da ne mislim developeri će dobiti na njemu bilo koje vrijeme uskoro.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ovaj thread treba biti u IM raspravu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Ako je to pomaže yahoo događaj uskliknuti osobina sa sličnim cijenama. |
|
| |||
| |||
| skype je vlastitu stvar ne može se koristiti s drugim IM servisa Međutim postoje neke koje dozvoljavaju sve |
|
| |||
| |||
| Ne mogu vam pričati s ljudima koji računa na Yahoo MSN Messenger. Nisam siguran ali mislim da možete Sa skype Mislim da je jedini način možete razgovarati netko preko Skype klijent Ja osobno koristiti samo yahoo i msn i ima ih obje prikazuju kada sam online |
|
| |||
| |||
| Da koja je neko vrijeme ne prije. za ljude koji su MySpace i Facebook IRC cilj ili možda želite koristiti jedan program za očitih razloga npr. Koristim MSN, Yahoo, myspaceIM, Facebook, cilj, Google Talk, Skype i tako mi treba jedan program koristiti sve, ali JA pa ipak imati na korištenje Skype programa jer ja ne mogu pronaći nikakvu plugins ili bolje IRC klijenta ali skype, msn, yahoo i sve to VoIP. |
|
| |||
| |||
| Skype nije na bilo koji drugi IM program. Međutim, Miranda IM Pidgen i lijepo su besplatni programi koji omogućuju vam da koristite MSN, Yahoo, Gmail, IRC, i nekoliko drugih. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Skype i HotRecorder | steve689 | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 10 rujan 2009 09:23 |
| Windows Me Skype Problem | Mohi212 | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 28. lipnja 2009 03:46 |
| Newbie želi dobiti skype savjete molim. | ken979 | Email, VoIP & IM Razgovor | 11 | 26. listopad 2007 11:38 |
| Skype | mamab | Networking, Modemi & VoIP | 9 | 29. lipnja 2007 21:21 |
| Thread Tools | |
| |