![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi néhány cimborák vannak Msn másokkal a Skype-on is, hogy a program minden? Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, nem lehetséges -, miközben egy csomó ügyfelek vele többet, mint egy IM kliens, ott senki, hogy integrálják a Skype. Ez nem lenne lehetséges, ha a Skype jóváhagyását, így nem hiszem, fejlesztők lesz rá bármikor nemsokára.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ez a téma kell a Csevegésbeállítások vitát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kész. Köszönöm.
|
| |||
| |||
| Ha ez segít Yahoo csinál egy hívás funkciót ki, hasonló áron. |
|
| |||
| |||
| A Skype saját dolog, hogy nem lehet egy másik IM szolgáltatás Van azonban néhány olyan, amely lehetővé teszi az összes |
|
| |||
| |||
| Nem tud beszélni, hogy az emberek az MSN elszámolást a Yahoo Messenger. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, akkor Azt hiszem, a Skype az egyetlen módja, akkor beszéljen valaki keresztül a Skype kliens Én személy szerint csak akkor használjuk, Yahoo és MSN és őket is fut, amikor online vagyok |
|
| |||
| |||
| Igen, hogy nem volt egy ideje. azok számára, akik a MySpace vagy a Facebook vagy a célja, hogy IRC szeretné használni a programot a nyilvánvaló okokból például használom az MSN, Yahoo, myspaceIM, Facebook, célja, Google Talk, a Skype és így hát szükség egy programot, hogy minden, de még mindig hogy a Skype programot, mert nem talál plugins vagy jobb IRC-kliens, de a Skype, az MSN és a Yahoo minden do VoIP. |
|
| |||
| |||
| A Skype nem más IM programok. Azonban, Miranda IM Pidgen és szépek ingyenes programok, melyek segítségével használja az MSN, Yahoo, Gmail, IRC, és még néhány más. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Skype és a HotRecorder | steve689 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | Szeptember 10, 2009 09:23 |
| Skype Windows Me Probléma | Mohi212 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 28. június 2009 03:46 |
| Newbie meg akar skype tanácsot kérek. | ken979 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 11 | 26. október 2007 11:38 |
| Skype | mamab | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 9 | 29. június 2007 21:21 |
| Téma eszközök | |
| |