![]() |
|
| |||
| |||
| היי קצת על mates MSN Skype אחרים, הוא שלהם עבור כל תוכנית? Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, לא ניתן - בעוד הרבה לקוחות יאפשר לך לעשות את אחד או יותר של הודעות מיידיות הלקוח, אין כלום כי לשלב Skype. זה לא היה אפשרי ללא אישורה של Skype, כך אני לא חושב היזמים יקבלו על זה כל הזמן בקרוב.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| זה אמור להיות פתיל IM דיון. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| אם זה עוזר Yahoo עושה את תכונת שיחה עם מחירים דומים. |
|
| |||
| |||
| Skype היא משלה דבר זה אינו יכול לשמש עוד שירות הודעות מיידיות עם זאת יש כמה כי תאפשר לכל |
|
| |||
| |||
| אתה לא יכול לדבר עם אנשים עם חשבונות ב-Yahoo MSN Messenger. אני לא בטוח אבל אני חושב שאתה יכול עם Skype אני רק חושב על הדרך בה אתה יכול לדבר עם מישהו באמצעות Skype לקוח אני באופן אישי משתמש רק Yahoo ו-MSN ו שניהם יש לפעול כאשר אני מקוון |
|
| |||
| |||
| כן, זה היה לא לפני הרבה זמן. עבור אנשים שיש להם MySpace או Facebook IRCs או מטרת אולי כדאי להשתמש באחת תוכנית ברור סיבות למשל אני משתמש ב-MSN, Yahoo, myspaceIM, Facebook, המטרה, Google Talk, Skype ו אז אני צריך להשתמש בכל תוכנית, אבל עדיין יש לי כדי להשתמש Skype תוכנית אני לא מוצאת כל plugins או יותר IRC הלקוח אך Skype, MSN, Yahoo ו לעשות כל VoIP. |
|
| |||
| |||
| Skype היא לא אחרת IM התוכניות. עם זאת, מירנדה IM, ו Pidgen הם נחמדים בחינם תוכניות לך להשתמש ב-MSN, Yahoo, Gmail, IRC, וכמה אחרים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Skype ו HotRecorder | steve689 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 10 ספטמבר 2009 09:23 |
| Skype בעיה-Windows Me | Mohi212 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | -28 יוני 2009 03:46 |
| Newbie רוצה לקבל ייעוץ Skype בבקשה. | ken979 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 11 | 26 אוקטובר 2007 11:38 |
| Skype | mamab | רישות, מודמים & VoIP | 9 | 29 יוני 2007 21:21 |
| שרשרת כלים | |
| |