![]() |
|
| |||
| |||
| Hi daži palīgiem ir uz MSN citiem, Skype, ir viņu programma visiem? THX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, nav iespējams - lai gan klientu daudz ļaus jums paveikt vairāk nekā viena IM klientu, tur neviens, kas integrē Skype. Tas nebūtu iespējams bez Skype apstiprinājumu, tāpēc es nedomāju, ka attīstītāji saņems par to katrā laikā drīz.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Šis pavediens ir jābūt IM diskusija. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Ja tas palīdz yahoo dara izsauktu iezīme ar līdzīgām cenām. |
|
| |||
| |||
| skype ir sava lieta, to nevar lietot kopā ar citu tērzēšanas pakalpojumu Tomēr ir daži, kas ļauj visām |
|
| |||
| |||
| Vai tu runā ar cilvēkiem ar msn kontus Yahoo Messenger. Es neesmu pārliecināts, bet es domāju, ka jūs varat Ar skype Es domāju, ka vienīgais veids, kā jūs varat runāt ar kādu, ir caur skype klients Es personiski izmantot tikai Yahoo un MSN un ir viņiem gan braukšanas, kad es esmu online |
|
| |||
| |||
| jā, kas bija nav laikā atpakaļ. cilvēkiem, kas ir MySpace vai Facebook IRC vai mērķis varētu vēlēties izmantot kādu programmu, saprotamu iemeslu dēļ, piemēram, I use MSN, Yahoo, myspaceIM, facebook, mērķis, Google Talk, un skype tāpēc man ir viena programma, lai izmantotu visas, bet man vēl ir izmantot skype programmu es nevaru atrast nevienu plugins vai labāk IRC klients, bet skype, MSN un Yahoo visi do VoIP. |
|
| |||
| |||
| Skype nav nevienā citā IM programmām. Tomēr, Miranda IM un Pidgen ir jauka bezmaksas programmas, kas ļauj jums izmantot MSN, Yahoo, Gmail, IRC, un daži citi. |
![]() |
|
| Bookmarks |