![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi niektórzy koledzy są na Skype Msn innych, ich program jest dla wszystkich? Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, nie jest możliwe - podczas gdy wiele klientów pozwoli Ci zrobić więcej niż jeden klient IM, że nikt nie ma zintegrować Skype. Nie byłoby to możliwe bez Skype zatwierdzenia, więc nie sądzę, deweloperzy będą na nim żadnych najbliższym czasie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ten wątek powinien być IM dyskusji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Jeśli to pomaga yahoo robi obecnie rozmowy z funkcji podobnych cenach. |
|
| |||
| |||
| Skype ma własne rzeczy nie może być stosowany z innym usługi IM Jednakże istnieją pewne, że dozwolone są wszystkie |
|
| |||
| |||
| Czy nie można rozmawiać z ludźmi z MSN konta Yahoo Messenger. Nie wiem, ale myślę, że można Skype Myślę, że jedynym sposobem, możesz porozmawiać z kimś jest za pośrednictwem skype klient Ja osobiście używać tylko Yahoo i MSN i ich zarówno bieżących, gdy jestem online |
|
| |||
| |||
| tak że nie było jakiś czas temu. dla osób, które MySpace lub Facebook IRC lub cel mogą użyć jednego programu z przyczyn oczywistych na przykład używać MSN, Yahoo, myspaceIM, Facebook, AIM, Google Talk, Skype i tak muszę jeden program do korzystania z wszystkich, ale ja nadal aby korzystać z programu Skype, bo nie może znaleźć żadnych wtyczek ani lepszego klienta IRC, ale Skype, MSN, Yahoo i zrobić wszystko VoIP. |
|
| |||
| |||
| Skype nie jest w żaden inny IM programów. Jednakże, Miranda IM i Pidgen są ładne darmowe programy, które umożliwiają korzystanie z usługi MSN, Yahoo, Gmail, IRC, i kilka innych. |
![]() |
|
| Zakładki |