![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Mates sunt unele pe altele pe msn Skype, este un program pentru toate? Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, nu este posibil - în timp ce o mulţime de clienţi va lasa sa faci mai mult de un client de chat, nu e nici una care să integreze Skype. Acest lucru nu ar fi posibile fara aprobarea Skype, deci nu cred că dezvoltatorii vor obţine pe ea în orice moment în curând.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Acest lucru ar trebui să fie în şirul de chat discuţie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Făcut. Mulţumesc.
|
| |||
| |||
| Dacă acesta îi ajută pe yahoo este de a face un apel în funcţie similară cu preţurile. |
|
| |||
| |||
| skype este proprie lucru nu poate fi utilizat cu un alt serviciu de IM Cu toate acestea, există unele care permite tuturor |
|
| |||
| |||
| Nu se poate vorbi de a persoanelor cu msn conturi pe Yahoo Messenger. Nu sunt sigur, dar cred că puteţi Cu Skype cred că singura cale de a putea vorbi cu cineva este prin skype client Eu personal am folosi numai Yahoo şi MSN şi le-au ambele difuzate când sunt on-line |
|
| |||
| |||
| da, care nu a fost un timp în urmă. pentru persoanele care au MySpace sau Facebook IRCs sau obiectiv ar putea să doriţi să folosiţi un program pentru motive evidente, de exemplu sa folosesc MSN, Yahoo, myspaceIM, Facebook, obiectiv, Google Talk, şi Skype, aşa că am nevoie de un program pentru a folosi toate, dar mai am de utilizare a programului pentru skype Nu pot găsi nici un plugin, sau mai bine un client IRC dar Skype, MSN, Yahoo şi face toate VoIP. |
|
| |||
| |||
| Skype nu este în orice alte programe de chat. Cu toate acestea, Miranda IM şi Pidgen sunt frumos gratuit de programe care vă permit să folosiţi MSN, Yahoo, Gmail, IRC, si cateva altele. |