![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj niektorí kamaráti sú na msn ostatné o Skype, je ich program pre všetkých? Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, nie je to možné - aj keď je veľa klientov, vám umožní robiť viac ako jeden IM klienta, je tu nikto, ktoré sa integrujú Skype. To by nebolo možné bez Skype na schválenie, takže si nemyslím, že vývojári budú mať o to kedykoľvek čoskoro.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Toto vlákno by malo byť v chate diskusie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Ak to pomôže yahoo robí hovoru z funkcie s podobnými cenami. |
|
| |||
| |||
| Skype má svoju vlastnú vec, nemožno ho použiť s inou IM službu Avšak existujú niektoré, ktoré umožňujú všetkým |
|
| |||
| |||
| Nemôžem vám to lidi s účtami na msn Yahoo Messenger. Nie som si istý, ale myslím, že môžete S skype Myslím, že jediný spôsob, ako môžete hovoriť s niekým je cez Skype klienta Ja osobne sa používať iba yahoo a msn a oba beží, keď som online |
|
| |||
| |||
| Áno, bolo to, že nie časom. pre ľudí, ktorí majú MySpace alebo Facebook IRCS alebo Cieľom chcieť používať jeden program zo zrejmých dôvodov napríklad použiť msn, yahoo, myspaceIM, Facebook, cieľ, Google Talk, Skype a tak musím jeden program používať, ale já stále používať program Skype pre Nemôžem nájsť žiadne pluginy alebo lepšie IRC klienta, ale Skype, MSN, Yahoo a všetky do VoIP. |
|
| |||
| |||
| Skype nie je v žiadnej inej chatovacej programy. Avšak, Miranda IM a Pidgen sú pekné zdarma programy, ktoré vám umožnia používať MSN, Yahoo, Gmail, IRC, a pár ďalších. |