![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba bazı arkadaşları Skype'taki Msn başkalarını, tüm ilgili bir program var? Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır, mümkün değildir - süre müşterilerinin çok fazla bir IM istemcisi yapmak izin verir, burada hiçbiri bu Skype'ı entegre. Bu Skype onayı olmadan, bu yüzden geliştiriciler üzerinde her zaman yakında alacaksınız sanmıyorum mümkün olmaz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu Konuyu Sohbet tartışma olmalıdır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yapıldı. Teşekkürler.
|
| |||
| |||
| Eğer Yahoo yardım benzer fiyatlarla özelliği bir arama yapıyor. |
|
| |||
| |||
| Skype bu başka bir IM hizmeti ile kullanılamaz kendi şey Ancak tüm izin bazıları |
|
| |||
| |||
| Size Yahoo Messenger üzerindeki MSN hesabı olan kişi konuşabilir miyim. Emin değilim ama düşünüyorum Ben birine konuşmak tek yolu Skype istemci üzerinden düşünüyorum Skype Şahsen sadece Çevrimiçiyim çalışan iki Yahoo ve MSN ve bunları kullanmak |
|
| |||
| |||
| evet bu bir süre önce yoktur. Bunu ben ben kullanmak programı gerekli ama hala var msn, yahoo, myspaceIM, Facebook, AIM, Google Talk ve Skype kullanımı örneğin açık nedenlerle program kullanmak isteyebilirsiniz MySpace veya Facebook IRCs veya bir amacı vardır insanlar için Herhangi bir eklenti veya daha iyi bir IRC istemcisi ama bulamıyorum için Skype programı kullanmak için Skype, MSN, ve VoIP yapmak yahoo. |
|
| |||
| |||
| Skype diğer sohbet programları değil. Ancak, Miranda IM ve Pidgen güzel ücretsiz programlar MSN, Yahoo, Gmail, IRC, ve birkaç başka kullanım sağlar. |