![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт Деякі товариші знаходяться на Msn інші по Skype, це їхня програма для всіх?
Thx |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ні, не можливо - в той час як багато клієнтів дозволять вам зробити більше, ніж один чату клієнт, є ні що інтегрувати Skype. Це було б неможливе без схвалення Skype, тому я не думаю, що розробники будуть потрапити на нього найближчим часом.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ця нитка повинна бути в обговоренні чату.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|||
|
|||
|
Якщо це допоможе Yahoo робить виклик з функції з аналогічними цінами.
|
|
|
|||
|
|||
|
Skype є його власною речі не можуть бути використані з чергову службу миттєвих повідомлень
Проте є деякі, які дають змогу всім |
|
|
|||
|
|||
|
Хіба ви не говорите з людьми з рахунку на MSN Yahoo Messenger. Я не впевнений, але думаю, ви можете
Використовуючи Skype Я думаю, що єдиним способом ви можете поговорити з ким здійснюється через клієнт Skype Особисто я використовувати тільки Yahoo і MSN і їх обох запущено, коли я в мережі |
|
|
|||
|
|||
|
так, що було не якийсь час назад. для людей, які MySpace або Facebook ІОКП або мета, можливо, захочете використовувати одну програму, з очевидних причин, наприклад, я використовую MSN, Yahoo, MySpaceIM, Facebook, AIM, Google Talk, Skype, і тому мені потрібно одній програмі використовувати все, але я до сих пір використовувати програму Skype, бо Я не можу знайти плагіни або краще, але IRC-клієнт Skype, MSN і Yahoo все робити VoIP.
|
|
|
|||
|
|||
|
Skype не в будь-яких інших програмах обміну миттєвими повідомленнями. Однак, Miranda IM і Pidgen гарні безкоштовних програм, які дозволяють використовувати MSN, Yahoo, Gmail, IRC, і деякі інші.
|