![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ... използвайки VoIP softwares.plz кажа me.plz PLZ PLZ? Имам използва VOIP софтуери, но те работят само за 5 минути. Кажи ми друг софтуер за покана за неограничено време, за да Сингапур мобилни |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво се обърка с VoIP софтуер exacly?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не знам на VOIP доставчици, които дават безплатни международни мобилни разговори. Тази нишка може да е от използването на себе си: http://www.computer-juice.com/forums...erywere-19671/
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Искаш ли да се смеят за бързо? | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 2 | 20 август 2009 година 01:02 |
| Искам да се науча как да направя графика. | abelong | Мултимедия & Codecs | 2 | 25 май 2009 г. 14:23 |
| Искате ли да направите персонализирана Дисплеи за Вашето G15? Погледнете това! | cheesepuff | Общи Софтуер Чат | 2 | 21 Feb 2009 16:47 |
| Безплатен лаптоп с 24 месеца мобилните широколентови | Spencer2004 | Лаптопи, Mobiles & текст | 9 | 28 ноември 2008 15:02 |
| Ей пичове искам да се хванеш хакерски | nsnraju | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 10-ти септември 2007 12:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |