![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ... pomocí voip softwares.plz říct me.plz plz plz? Mám používá VOIP software, ale pracují pouze 5 minut. Řekněte mi nějaký jiný software pro volání na neomezenou dobu singapore mobilní |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co se stalo s VoIP software exacly?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevím o žádné VOIP poskytovatelů, které poskytují bezplatné mezinárodních mobilních hovorů. Toto vlákno může být užitečné pro vás: http://www.computer-juice.com/forums...erywere-19671/
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chceš Quick Laugh? | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 2 | 20. srpen 2009 01:02 |
| Chci se dozvědět, jak to udělat grafického umění. | abelong | Multimedia & Kodeky | 2 | 25. května 2009 14:23 |
| Chtějí Vlastní Zobrazuje pro Vaše G15? Podívejte se na to! | cheesepuff | Obecné Software Chat | 2 | 21. února 2009 16:47 |
| Volný laptop s 24 měsíců mobilní širokopásmové | Spencer2004 | Notebooky, Mobily a PDA | 9 | 28. listopadu 2008 15:02 |
| Ahoj frájové chcete chytat Hacker | nsnraju | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 10. Září 2007 12:10 |
| Thread Nástroje | |
| |