![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ... naudojant VoIP softwares.plz pasakyti me.plz PLZ PLZ? Aš naudoju VOIP programuoti, bet jie dirba tik 5 min. Pasakykite man kita programinė įranga skambinti neribotą laiką Singapūras mobili |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas vyksta negerai su VoIP įranga exacly?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nežinau, bet VoIP paslaugų teikėjams, kurie teikia nemokamas tarptautinių skambučių mobiliaisiais telefonais. Šioje temoje gali būti naudingi save: http://www.computer-juice.com/forums...erywere-19671/
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Norite Greita Juokas? | evilfantasy | Off Topic Discussion | 2 | Rugpjūtis 20, 2009 01:02 |
| Noriu sužinoti kaip tai padaryti grafika. | abelong | Multimedia & Codecs | 2 | Gegužė 25, 2009 14:23 |
| Norite sukurti individualizuotos ekranai Jūsų G15? Look at this!! | cheesepuff | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 21 vasaris 2009 16:47 |
| Laisvas nešiojamąjį kompiuterį su 24 mėnesių judriojo plačiajuosčio | Spencer2004 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 9 | Lapkritis 28, 2008 15:02 |
| Hey dudes Ar norite pagauti Hacker | nsnraju | Virus, Spyware & Security | 2 | 10 rugsėjis 2007 12:10 |
| Temos įrankiai | |
| |