μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Θέλω Outlook Express γλώσσα που στα αγγλικά, γαλλικά ΔΕΝ!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10ης Μαΐου 2009, 12:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Θέλω Outlook Express γλώσσα που στα αγγλικά, γαλλικά ΔΕΝ!

I πήραν τον υπολογιστή μου με XP Home Edition και IE7. Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι το λεξικό μου για τις προοπτικές ήταν μόνο στα γαλλικά. I ενημέρωση μου για την έκδοση IE 8 αλλά το "διορθώνει" αυτά που δεν έκανε τίποτα για αυτό το λεξικό. Πώς μπορώ να το φτιάξω ώστε λεξικό μου είναι στα αγγλικά; Πήγα στην καρτέλα με τις επιλογές εργαλείων και επιλεγμένη γλώσσα αλλά η μόνη επιλογή που έχω είναι η γαλλική. Χρειάζεται να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το Outlook ή υπάρχει κάπου μια ενημέρωση που θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Και το Outlook Express. Dbx αρχεία ράβδος Office Suites & Εφαρμογές 0 7 Ιουν 2009 14:52
Outlook Express Hemul14 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 26 Νοε 2007 11:01
Πρόβλημα Outlook Express 6 HistoryGirl E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 5η Σεπτεμβρίου 2007 09:33
Χρήση του Outlook Express 1GB + Yeppi0 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 13 15 Αυγ 2007 13:27
Outlook Express Backup πώς να Lizza Γενικά Λογισμικό Chat 2 25 Απρ 2007 01:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.