mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

I Want My Outlook Express valodas uz angļu, ne franču!

Reply

Thread Tools
Old Maijs 10, 2009, 12:19
New Member Group

Default I Want My Outlook Express valodas uz angļu, ne franču!

Es paņēma manu datoru ar XP Home Edition un IE7. Es nesen atklāju, ka vārdnīca mana prognoze bija tikai franču valodā. I updated my IE 8 versija, bet "nosaka" tie minēti neko nedarīja šai vārdnīcai. Kā es varu noteikt to, lai mana vārdnīca ir angļu valodā? Es devos uz cilnes Opcijas rīkiem un atsevišķu valodu, bet vienīgā iespēja man ir franču valoda. Vai man ir nepieciešams atinstalēt un vēlreiz instalēt programmu Outlook vai nav atjauninājumu kaut kur, ka būs pareizi, ka problēma?
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Outlook Express un. Dbx faili stienis Office Suites & Applications 0 7 jūnijs 2009 14:52
Outlook Express Hemul14 E-pasts, VoIP & IP Discussion 1 26 novembris 2007 11:01
Outlook Express 6 Problem HistoryGirl E-pasts, VoIP & IP Discussion 2 5 septembris 2007 09:33
Outlook Express Izmantojot 1GB + Yeppi0 E-pasts, VoIP & IP Discussion 13 15 augusts 2007 13:27
Outlook Express Backup kā Lizza General Software Čats 2 25 aprīlis 2007 01:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.