rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

I Want My Outlook Express język, jaki ma być w języku angielskim, francuskim NIE!

Reply

Narzędzia wątku
Old 10 maja 2009, 12:19
Nowe państwa grupy

Default I Want My Outlook Express język, jaki ma być w języku angielskim, francuskim NIE!

Wybrałem się z moim komputerze XP Home Edition i IE7. Ostatnio odkryłem, że w słowniku mojej perspektywy była tylko w języku francuskim. I mój IE aktualizacja do wersji 8, ale na "poprawki" oni nic nie wspomniano w tym słowniku. Jak mogę naprawić to mój słownik jest w języku angielskim? I poszedł do opcji na karcie Narzędzia i wybranym języku, ale mam tylko opcja jest francuski. Czy muszę odinstalować i ponownie zainstalować program Outlook lub istnieje aktualizacji jakiegoś że będzie poprawny ten problem?
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Outlook Express i. Dbx pręt Office Suites & Applications 0 7 czerwiec, 2009 14:52
Outlook Express Hemul14 E-mail, VoIP & IM dyskusja 1 26 listopada 2007 11:01
Outlook Express 6 Problem HistoryGirl E-mail, VoIP & IM dyskusja 2 5-szy Wrz 2007 09:33
Korzystanie z programu Outlook Express 1GB + Yeppi0 E-mail, VoIP & IM dyskusja 13 15 sierpień 2007 13:27
Outlook Express Backup jak Lizza Ogólne Oprogramowanie Czat 2 25 kwietnia 2007 01:57
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.