мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Желим да моји Оутлоок Експресс језик бити енглески, француски НЕ!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10 сви 2009, 12:19
Нови члан групе

Default Желим да моји Оутлоок Експресс језик бити енглески, француски НЕ!

Сам покупили моје рачунар са КСП Хоме Едитион и ИЕ7. Недавно сам открио да је речник за моју Оутлоок био само на француском. И моја ажурирана је на верзију ИЕ 8 а "поправља" они помињу учинио ништа за тај речник. Како ћу то поправити, тако је мој речник на енглеском? ЈА је отишао за опције у картици Алатке и одабраном језику, али је једина опција је сам француски. Да ли треба да деинсталирам и поново инсталирате Оутлоок или је ту негде исправка које ће исправити тај проблем?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оутлоок Експресс и. Дбкс датотеке штап Оффице & Апплицатионс 0 7. јуна 2009 14:52
Оутлоок Експресс Хемул14 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 26 новембар 2007 11:01
Оутлоок Експресс 6 Проблем ХисторыГирл Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 5. Сеп 2007 09:33
Оутлоок Експресс Коришћење + 1ГБ Ыеппи0 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 13 15 аугуст 2007 13:27
Оутлоок Експресс Бацкуп како Лизза Уопштено Софтуаре Цхат 2 25 април 2007 01:57
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц