![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сам покупили моје рачунар са КСП Хоме Едитион и ИЕ7. Недавно сам открио да је речник за моју Оутлоок био само на француском. И моја ажурирана је на верзију ИЕ 8 а "поправља" они помињу учинио ништа за тај речник. Како ћу то поправити, тако је мој речник на енглеском? ЈА је отишао за опције у картици Алатке и одабраном језику, али је једина опција је сам француски. Да ли треба да деинсталирам и поново инсталирате Оутлоок или је ту негде исправка које ће исправити тај проблем? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оутлоок Експресс и. Дбкс датотеке | штап | Оффице & Апплицатионс | 0 | 7. јуна 2009 14:52 |
| Оутлоок Експресс | Хемул14 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 26 новембар 2007 11:01 |
| Оутлоок Експресс 6 Проблем | ХисторыГирл | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 5. Сеп 2007 09:33 |
| Оутлоок Експресс Коришћење + 1ГБ | Ыеппи0 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 13 | 15 аугуст 2007 13:27 |
| Оутлоок Експресс Бацкуп како | Лизза | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 25 април 2007 01:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |