менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

I Want My Outlook Express мову, який буде англійською мовою, не французи!

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 травня 2009, 12:19
Нові члени групи

Default I Want My Outlook Express мову, який буде англійською мовою, не французи!

Я взяв мій комп'ютер з XP Edition додому і IE7. Нещодавно я виявив, що словник на мій погляд тільки французькою мовою. Я оновив свою версію IE 8, а "виправлення", вони нічого не згадується, що у словнику. Як я можу виправити, щоб мій словник англійською мовою? Я підійшов до вкладки сторінки в інструментах і вибраний мову, але єдиний варіант, у мене є, французька. Чи потрібно мені видалити і перевстановити Outlook або є оновлення, що буде десь виправити цю проблему?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.