![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Получих няколко анонимни писма от googlemail сметка. Емайлите бяха много нередовната и pestering. В допълнение, на лицето, пише неверни неща за моята работа. Аз съм за тези имейли и би искал да знае къде са те идват. За съжаление не мога да намеря адрес на електронна поща заглавието. Има ли някаква вероятност да се идентифицира собственика на този googlemail сметка? Аз също, че за да се свържете с полицията, но не съм сигурен дали може (и няма?) Да ми помогне. Има ли някой някаква идея какво мога да направя, за да спре това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не им обръщай внимание, нищо друго не можеш да направиш.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бр Бих наистина не се тревожи за това. Просто блок на човек от вашата пощенска кутия и да изтриете всички съобщения. Или отидете спам и го върна ... (Никога не си струва усилията)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не е подател ПР адрес, за да се намери в мейл изпратен от Gmail. Не че не мога тълкува така или иначе.
Google няма да ви помогна. HTTPS: / / gmail.google.com/support/bin...34 & тема = 12786 Очевидно, ако съдържанието е незаконно, както и печален в полицията, ще помогне. Печален просто няма да го отрежете. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Привет, Благодаря ви за отговора. Какви притеснения ми е, че този човек атаки ми репутация. Той / тя твърди, един от моите клиенти имам сериозно ранени, поради моя вина. Това не е вярно на всички и аз съм притеснен, че той / тя се разпространява тези слухове другаде и няма повреди ми репутация. Затова бих искал да знам кой е този човек. Има ли наистина не виждат възможност за идентифициране на собственика на сметката? Благодаря за помощта ви. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Не, няма. Тяхната идентичност е защитена от закона ококорен не може да го разкрие. Защита на личните данни. |
|
| |||
| |||
| От опита, ако те са изпратите ли те вероятно са пълни глупости. Има хора, които и хора, които говорят добре правя. В 3 години имам 1 или 2 разстроен клиенти, че повикването и се оплакват, прави заплахи и т.н., но никога не ги чрез. Блок тях и напред. |
|
| |||
| |||
| Ако наистина искате да се дразня на лицето ..... http://www.corephp.co.uk/archives/13...e-one-bit.html
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Вашият адвокат може да получи съдебна заповед за Google, които ще отговорят (до съда), с името и адреса на подателя, за да можете да го съди за клевета. Тя ще ви струва майка си и баща си и да постигне успех в съда, ще трябва да докаже, че той прие твърдението на трета страна, а не само за вас, и че то е достатъчно сериозно твърдение, че сте засегнати финансово и че не е вярно. Тежестта е на вас да се докаже всяка една от тези точки. |
|
| |||
| |||
| Привет, Благодаря ви за отговора. Е, аз не мисля, че той / тя влезе му правилното име и адрес, когато откриването на googlemail сметка. И ако това не е възможно да се получи на адрес аз най-вероятно няма да е в състояние да идентифицира лицето :-( Това е жалко. Е, аз ще блокират имейли и се надяваме, че ще спрем с това. Благодаря за помощта ви. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Мога да си върна стария акаунт? | Crazyhorse | Общността Новини & Чат | 6 | 18 май 2009 г. 15:05 |
| Уау сметка 4 продажба | Spencer2004 | CJ Used Пазар | 3 | 18 Март 2009 13:07 |
| Какво PayPal акаунт, за да | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 4 | 10 Feb 2009 09:02 |
| Как мога да delet моя сметка???? | paudashlake | Общността Новини & Чат | 1 | 15 Feb 2008 18:51 |
| Изтриване на профила ми | fondamento | Общността Новини & Чат | 3 | 19 ноември 2007 10:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |