![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Dostal jsem několik anonymních e-mailů z googlemail účet. Na e-maily byly velmi pohoršující a obtěžující. Kromě toho, že osoba, napsal nepravdivé věci o mé práci. Jsem o těchto e-mailů a rád by věděl, kde jsou pochází. Bohužel nemohu najít žádné IP adresy v hlavičce mailu. Existuje nějaká možnost určit vlastníka této googlemail účet? Také jsem myslel, jak dostat do kontaktu s policií, ale já si nejsem jistý, zda lze (a bude?) Pomozte mi. Má někdo nějakou představu, co se dá dělat to zastavit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ignorovat, nic jiného můžete dělat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No nechtěl jsem opravdu strach. Jen zablokovat osobu od své e-mailové schránky, a odstranit všechny zprávy. Nebo jít a spam ho ... (Nikdy opravdu stojí za to úsilí)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje IP adresa odesílatele, které se nacházejí v mail skutečně odeslán z Gmailu. Ne, že mohu interpretovat tak.
Google nebude pomůže. https: / / gmail.google.com/support/bin...34 & topic = 12786 Pochopitelně v případě, že obsah je nelegální a zarmucující policii pomůže. Pouhé zarmucující bude neřezaných to. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ahoj, Děkujeme Vám za Vaši odpověď. Co se bojím, že tato osoba útoky moje jméno. Ten tvrdí jeden z mých klientů dostal vážně zraněna v důsledku moje chyba. To není vůbec pravda, a já jsem strach, že si tyto fámy šíří jinde a poškození mé pověsti. Proto bych opravdu rád věděl, kdo je tato osoba. Je tam opravdu žádnou šanci zjistit majitele účtu? Děkujeme za vaši pomoc. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ne, nikdo. Jejich identita je chráněna zákonem třeštit můžete ho odhalit. Ochrana údajů. |
|
| |||
| |||
| Ze zkušenosti, jsou-li e-mailu Vám budou pravděpodobně plný svinstvo. Jsou lidé, které si i lidi, kteří mluví dobře dělat. Za 3 roky jsem měl 1 nebo 2, naštvaná, že zákazníci volat a stěžovat, dělá ohrožení atd., ale nikdy následovat jejich prostřednictvím. Blok je a jít dál. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Váš advokát mohou získat soudní příkaz, aby společnost Google, která pak reagují (u soudu) s uvedením jména a adresy odesílatele, aby můžete jej žalovat pro pomluvu. Bude vás o ruku a nohu a uspět u soudu budete muset prokázat, že složil tvrzení na třetí osobu, a to nejen pro vás, a že bylo dost vážné obvinění, že jste finančně postiženy, a že to nebyla pravda. Důkazní břemeno je na vás prokázat každý z těchto bodů. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Děkujeme Vám za Vaši odpověď. No, nemyslím si, že mu vstoupila jeho správné jméno a adresa při otevření googlemail účet. A pokud není možné získat IP adresu jsem pravděpodobně nebudou schopny určit tuto osobu :-( Je to škoda. No, budu blokovat e-maily a doufat, že se zastaví s tím. Děkujeme za vaši pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mohu dostat můj starý účet zpět? | Crazyhorse | Společenství Novinky a chat | 6 | 18. května 2009 15:05 |
| Wow účet 4 Sale | Spencer2004 | CJ Used Marketplace | 3 | 18. března 2009 13:07 |
| Co PayPal účtu k nám | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 4 | 10. únor 2009 09:02 |
| Jak mohu ostranit svůj účet?? | paudashlake | Společenství Novinky a chat | 1 | 15. únor 2008 18:51 |
| Smazání můj účet | Fondamento | Společenství Novinky a chat | 3 | 19. listopadu 2007 10:20 |
| Thread Nástroje | |
| |