![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Primio sam nekoliko poruka e-pošte s anonimnim googlemail račun. Poruka bili veoma vrijeđa i pestering. Osim toga, osoba je napisao neistinite stvari o mom radu. Žao mi o ovim porukama e-pošte i želite znati gdje su oni koji dolaze iz. Nažalost ne mogu naći bilo koju IP adresu u zaglavlju e-pošte. Postoji li mogućnost da se identificiraju vlasnika ovog googlemail račun? Također sam mislio o dolasku u kontakt s policijom, ali nisam siguran da li oni mogu (i?) Pomoć mene. Bilo tko bilo koji ideja što mogu učiniti da se zaustavi ovo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zanemari ih ništa drugo možete učiniti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No ja ne bih zaista brinuti o tome. Samo blok osoba iz Vaše mape pristigle pošte i brisanje svih poruka. Ili idite i spama ga ... (Nikad zaista vrijedan napor)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nema adrese pošiljaoca se naći u zapravo mail poslan iz Gmaila. Nije da ne mogu protumačiti anyway.
| |||
| |||
| Zdravo, Hvala Vam na odgovorima. Šta me briga je da ta osoba napada moju reputaciju. On / ona tvrdi jedan od mojih klijenata je dobio ozbiljno ozlijeđena zbog moja krivnja. To nije istina at svi, a ja sam zabrinut da je on / ona širi tih glasina drugdje i da će oštetiti moj ugled. Zato bih zaista željela znati tko je ta osoba. Ima li stvarno nema šanse da identificiraju vlasnika računa? Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ne, ništa. Njihov identitet je zaštićen, po zakonu kolutanje ga ne može otkriti. Zaštita podataka. |
|
| |||
| |||
| Iz iskustva, ako su Vam oni su vjerojatno pun sranje. Ima ljudi koji to i ljudi koji razgovaraju dobra učiniti. U 3 godine sam imao 1 ili 2 uznemirio da poziva i kupci žale, čini prijetnje itd ali nikada ih pratiti putem. Blokiraj njima i ići dalje. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vaš advokat može dobiti sudski nalog za Google, koji će potom odgovoriti (na sudu) uz ime i adresu pošiljatelja, da biste ga mogli tužiti za uvredu. To će vas cijene ramena i noge i da uspiju u sudskom morat ćete dokazati da je položio navoda na treću osobu, a ne samo na vas, i da je to dovoljno ozbiljne tvrdnje da ste pogođeni financijski i da to nije istina. Proroštvo je na vama da pokažu svakoj od tih točaka. |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Hvala Vam na odgovorima. Pa, ne mislim je on / ona je ušao njegov točni naziv i adresa googlemail prilikom otvaranja korisničkog računa. A ako nije moguće dobiti IP adresu ću vjerojatno neće biti u mogućnosti identificirati ove osobe :-( To je šteta. Pa, ja ću blokirati poruke e-pošte i nadu da će se prestati s tim. Thanks for your help. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mogu li dobiti natrag svoj stari korisnički račun? | Crazyhorse | Community News & Chat | 6 | 18. svibnja 2009 15:05 |
| Prodajem Wow Account 4 | Spencer2004 | CJ Used Marketplace | 3 | 18. ožujak 2009 13:07 |
| Koji PayPal Račun dobiti | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10. veljača 2009 09:02 |
| Kako delet svoj račun?? | paudashlake | Community News & Chat | 1 | 15. veljača 2008 18:51 |
| Brisanje moj račun | fondamento | Community News & Chat | 3 | 19. studeni 2007 10:20 |
| Thread Tools | |
| |