![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Kaptam néhány névtelen e-maileket a googlemail számla. Az e-mailek nagyon jogsértő és pestering. Ezen kívül, az a személy írta valótlan dolgokat a munkámról. Én vagyok az ilyen e-maileket nehézségek, és szeretné, hogy tudjuk, honnan származnak. Sajnos nem találok olyan IP-címet a levél fejlécében. Van-e lehetőség, hogy azonosítsa a tulajdonos ezen googlemail account? Azt is gondoltam kapok kapcsolatba a rendőrség, de nem vagyok biztos benne, hogy tud (és fog?) Segítsen nekem. Bárki, bármilyen ötletet, hogy mit tudok, hogy hagyjanak fel ezzel? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Figyelmen kívül hagyja őket, ha mást nem tehetek.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, nem igazán gond. Csak az a személy, blokkolja az Ön postaládájába, és törölje az összes üzenet. Vagy menjen vissza és spam ... (Soha nem igazán megéri az erőfeszítést)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nincs feladó IP-címe megtalálható a posta ténylegesen küldött gmail. Nem tudom értelmezni, hogy az egyébként.
A Google nem fog segíteni. https: / / gmail.google.com/support/bin...34 & topic = 12786 Természetesen, ha a tartalom illegális, valamint a rossz a rendőrség segíteni fogja. Egyszerűen rossz lesz vágva azt. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Helló, Köszönöm a válaszokat. Mi aggaszt, hogy ez a személy támadások a hírnevem. Ő azt állítja, az egyik ügyfeleim vannak súlyosan sérült miatt az én hibám. Ez egyáltalán nem igaz, és én aggódtam, hogy ő ezeket kenhetőek híresztelések máshol károsítja a hírnevem. Ezért én is nagyon szeretném tudni, hogy ki ez a személy. Van esély, hogy tényleg nincs meg a tulajdonosa a számla? Köszönöm a segítséget. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem, nincs. Identitásukat védett, a törvény által goggle nem tárt fel azt. Adatvédelem. |
|
| |||
| |||
| A tapasztalat, ha az e-mailes akkor azok valószínűleg tele szar. Vannak emberek, akik, és az embereknek, hogy beszéljen egy jó csinálni. A 3 éves volt 1 vagy 2 megbontsák ügyfeleknek, hogy a hívást, és panaszt tesz, fenyegetések, stb, de nem ezek révén. Block, és lépni. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Saját ügyvéddel is kap egy bírósági végzés a Google-nak, aki majd reagálni (a bíróság) a neve és címe, a feladó, annak érdekében, hogy akkor perelni őt rágalmazás. Ez Önnek egy kar és a láb, és sikerül a bíróság előtt be kell bizonyítania, hogy ő el az az állítás, hogy egy harmadik fél, nem csak neked, és hogy volt egy elég súlyos állítás, hogy az érintett ha pénzügyileg és hogy ez nem igaz. A teher van, hogy igazolja, minden egyes pont. |
|
| |||
| |||
| Helló, Köszönöm a válaszokat. Nos, nem hiszem, hogy ő be saját nevét és pontos címét, ha kinyitná a googlemail számla. És ha ez nem lehetséges, hogy az IP-címet fogok valószínűleg nem tudja azonosítani a személyt :-( Ez kár. Hát, majd csoportos e-mailek és reméljük, hogy meg fog állni ezzel. Köszönöm a segítséget. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kaphatok régi számla vissza? | Crazyhorse | Közösségi Hírek & Chat | 6 | 18. május 2009 15:05 |
| Wow Account Eladó 4 | Spencer2004 | CJ Használt Piactér | 3 | 18. március 2009 13:07 |
| Mi PayPal számla Letöltési | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10. február 2009 09:02 |
| Hogyan tudom delet fiókomban???? | paudashlake | Közösségi Hírek & Chat | 1 | 15. február 2008 18:51 |
| Törlése fiókomhoz | Fondamento | Közösségi Hírek & Chat | 3 | 19. november 2007 10:20 |
| Téma eszközök | |
| |