![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, קיבלתי מספר הודעות דוא"ל אנונימיות מתוך googlemail חשבון. הדוא"ל היו מאוד offending ו טרדני. בנוסף, מי כתב את הדברים כוזב על העבודה שלי. אני מצוקה לגבי אלה דוא"ל וברצונך לדעת מהיכן הם מגיעים. לצערי אני לא מוצא שום כתובת IP של כותרת הדואר. האם יש אפשרות לזהות את הבעלים של חשבון זה googlemail? גם אני חשבתי בערך להגיע במגע עם המשטרה, אבל אני לא בטוח אם הם יכולים (ויהיה?) לעזור לי. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לעצור את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| להתעלם מהם, שום דבר אחר שאתה יכול לעשות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מס 'אני לא באמת תדאג. פשוט לחסום את האדם מתוך תיבת הדואר הנכנס שלך, ומחק את כל ההודעות. או ללכת זבל אותו בחזרה ... (אף פעם לא באמת שווה את המאמץ)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין כתובת השולח להימצא ב מייל נשלח באמת מ-Gmail. כי אני לא יכול להסביר בכל מקרה.
| |||
| |||
| שלום, אנו מודים לך על התשובות. מה היא דואגת לי, כי אדם זה פיגועים המוניטין שלי. הוא / היא טענות של אחד הלקוחות שלי יש נפגע קשה בשל באשמתי. זה בכלל לא נכון ואני מודאג, כי הוא / היא פורשת השמעות אזנים אלה במקום אחר ויהיה נזק המוניטין שלי. לכן הייתי מאוד רוצה לדעת מי זה אדם. האם יש באמת סיכוי לא לזהות את בעליו של חשבון? תודה על העזרה. |
|
| |||
| |||
| לא, אין. זהותם מוגנת, לפי חוק Goggle אינו יכול לחשוף את זה. הגנה על נתונים. |
|
| |||
| |||
| מתוך ניסיון אם הם דואר אלקטרוני אותך הם כנראה מלא שטויות. ישנם אנשים אשר עושים את זה ואנשים מדברים טוב לעשות. ב 3 שנים יש לי 1 או 2 מבואס לקוחות התקשר ושלח להתלונן, עושה איומים וכו 'אך לא אחריהם דרך. חסום אותם הלאה. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| עורך דין שלך יכול לקבל צו בית משפט ל-Google אשר תבצע להגיב (לבית המשפט) עם השם והכתובת של השולח, על מנת שאתה יכול לתבוע אותו על הוצאת דבה. זה יעלה לך על היד או רגל או להצליח בבית המשפט תצטרך להוכיח כי הוא עבר את allegation לצד שלישי, לא רק לך, כי זה היה קשה מספיק allegation להיות מושפע לך כלכלית, ו שזה לא נכון. את נטל זה על מנת להדגים את כל הנקודות של אלה. |
|
| |||
| |||
| שלום, אנו מודים לך על התשובות. ובכן, אני לא חושב שהוא / היא הזין שלו לתקן שם וכתובת googlemail בעת פתיחת החשבון. ואם לא ניתן להשיג את כתובת ה-IP אני כנראה לא יוכל לזהות אדם זה :-( זהו רחמים. ובכן, אני יחסמו את הדואר האלקטרוני ואת מקווה שהוא יפסיק עם זה. תודה על העזרה. |