![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Esu gavęs keletą anoniminių laiškų nuo Googlemail sąskaitą. Laiškų buvo labai nusikalsti ir įkyrėjimas. Be to, asmuo rašo klaidingus dalykus apie mano darbą. Aš patyrusiam apie šiuos pranešimus ir norėčiau žinoti, iš kur jie ateina. Deja, aš negaliu rasti bet kurį IP adresą pašto antraštę. Ar yra kokia nors galimybė nustatyti šio Googlemail savininko sąskaitos? Taip pat galvojau apie tai, kaip į ryšį su policija, bet nesu tikras, ar jie gali (ir bus?) Man padėti. Kiekvienas bet kokią idėją, ką aš galiu padaryti, kad sustabdyti tai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ignoruoti jų, nieko galite padaryti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No I wouldn't really worry about it. Tiesiog blokuoti asmenį iš savo pašto dėžutę, ir i ¹ trinti visus prane ¹ imus. Arba eik ir šlamštas jį atgal ... (Niekada tikrai verta pastangų)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra siuntėjo IP adresą galima rasti paštu išsiųstas iš Gmail. Ne todėl, kad galėčiau aiškinti anyway.
Google nebus jums padėti. https: / / gmail.google.com/support/bin...34 & topic = 12.786 Aišku jei turinys yra nelegalus, taip pat nerimą policijos padės. Tik kankinančių nebus iškirpti jį. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Labas, Dėkoju už jūsų atsakymus. Kas jaudina mane, kad šis asmuo išpuolių mano reputaciją. Jis / Ji teigia vienas iš mano klientų pateko sunkiai sužeistas dėl to mano kaltė. Tai nėra tiesa ne visi ir aš esu susirūpinęs, kad jis / ji plinta šie gandai kitur ir neleis savo reputacija. Todėl aš tikrai norėčiau žinoti, kas šis asmuo yra. Ar tikrai nėra galimybės nustatyti, iš savininko sąskaitos? Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ne, niekas. Jų tapatybė, yra saugoma įstatymų akiniai negali atskleisti ją. Duomenų apsauga. |
|
| |||
| |||
| Iš patirties, jei jie rašau jums greičiausiai jie visiškai šūdas. Yra žmonių, kurie ir žmonėms, kad kalbėti gerai padaryti. 3 metus turėjau 1 arba 2 nusiminusi klientams skambinti ir skųstis, todėl pavojus ir tt, bet niekada jų laikytis per. Blokuoti juos ir pirmyn. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jūsų advokatas gali gauti teismo nutartį, kad "Google", kuris bus atsakyti (į teismą) su pavadinimas ir adresas, siuntėjo tam, kad jūs galite iškelti jam bylą už šmeižtą. Tai kainuos jums ranką ir koją ir sėkmingai teisme turėsite įrodyti, kad jis išlaikė įtarimas, kad trečioji šalis, ne tik jūs, ir kad jis buvo pakankamai rimtas kaltinimas turėjo įtakos Jūsų ir finansiškai, ir kad tai buvo netiesa. Našta jums parodyti kiekvienos iš šių punktų. |
|
| |||
| |||
| Labas, Dėkoju už jūsų atsakymus. Na, aš nemanau, kad jis / ji įrašytas jo / jos teisingas pavadinimas ir adresas, atidarant Googlemail sąskaitą. Ir jei tai nėra įmanoma gauti IP adresą aš tikriausiai negalės nustatyti šio asmens :-( Labai gaila. Na, man bus blokuoti laiškų ir tikimės, kad jis nebebus su šiuo. Thanks for your help. |