![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Otrzymałem kilka e-maili od anonimowych Googlemail konta. W wiadomości e-mail były bardzo obraźliwy i pestering. Ponadto, osoba napisał nieprawdziwe rzeczy o mojej pracy. Jestem zakłopotany o tych e-maili i chciałbym wiedzieć, gdzie one pochodzą. Niestety nie mogę znaleźć żadnego adresu w nagłówku mail. Czy istnieje możliwość identyfikacji właściciela tego Googlemail konta? I myśli również o uzyskanie w kontakcie z policją, ale nie jestem pewien, czy może (i będzie?) Help me. Ktoś jakiś pomysł co mogę zrobić, aby zatrzymać? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zignoruj je, nic innego nie możesz zrobić.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Liczba będę naprawdę nie martwić się o to. Wystarczy zablokować osobę ze swojej skrzynki odbiorczej, a także usunąć wszystkie wiadomości. Albo idź i spam go ... (Nigdy naprawdę warte wysiłku)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ma nadawcy adresu IP można znaleźć w rzeczywistości wysyłane z poczty Gmail. Nie mogę zinterpretować anyway.
Google nie pomoże. https: / / gmail.google.com/support/bin...34 & topic = 12786 Oczywiście, jeśli zawartość jest nielegalna, jak również niepokojące policja pomoże. Bolesny nie tylko cut it. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Witaj, Dziękuję za odpowiedzi. Co martwi mnie to, że ta osoba atakami mojej reputacji. On twierdzi jeden z moich klientów ma poważne obrażenia z powodu mojej winy. To nie jest prawda, na wszystkich, a ja jestem obawiają się, że on / ona smarowania tych plotek i innych szkód mojej reputacji. Dlatego chciałbym wiedzieć, jak naprawdę który ta osoba jest. Czy naprawdę nie ma szans na identyfikację właściciela konta? Dziękujemy za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nie, nikt. Ich tożsamość jest chroniony przez prawo Goggle nie może go ujawnić. Ochrona danych. |
|
| |||
| |||
| Z doświadczenia, jeżeli są one Ci e-maila są prawdopodobnie pełne crap. Są osoby, które i ludzie mówią, że to dobre. W 3 lata miałem 1 lub 2 zaburzyłyby klienci skarżą się, że połączenie i sprawia, że zagrożenia itp ale nigdy się nimi za pośrednictwem. Blok nich i przejść dalej. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Twój adwokat może uzyskać nakaz sądowy do Google, które będzie odpowiadać (przed sądem) z podaniem nazwy i adresu nadawcy tak, aby można go pozwać za zniesławienie. To będzie Cię kosztować ramienia i nogi i uda się do sądu, musisz udowodnić, że zdał zarzut osobie trzeciej, a nie tylko ci, i że był to wystarczająco poważne, aby wpłynęły zarzut jest finansowo, i że to nie prawda. Ciężar jest do wykazania w każdym z tych punktów. |
|
| |||
| |||
| Witaj, Dziękuję za odpowiedzi. Well, I don't think on wpisać jego poprawną nazwę i adres Googlemail podczas otwierania konta. A jeśli nie jest możliwe, aby uzyskać adres IP I prawdopodobnie nie będzie w stanie zidentyfikować tę osobę :-( To szkoda. Cóż, będę blokować e-maile i mam nadzieję, że będzie on z tego przystanku. Dziękujemy za pomoc. |
![]() |
|
| Zakładki |