![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am primit mai multe e-mail-uri de la un anonim googlemail cont. De e-mail-uri au fost foarte ofensatoare şi gură. În plus, persoana care a scris lucruri false despre munca mea. Sunt distressed despre aceste e-mail-uri şi ar dori să ştie în cazul în care acestea provin. Din păcate, nu pot găsi nici o adresă IP în mail antet. Exista vreo posibilitate de a identifica proprietarul acestui googlemail cont? De asemenea, am crezut ca despre obţinerea în contact cu poliţia, dar nu sunt sigur dacă acestea pot (si vor?) Ajuta-ma. E cineva vreo idee de ce pot face pentru a opri acest lucru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ignoraţi-le, nimic altceva pe care le puteţi face.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu am de fapt nu ar face griji. Doar blocul în care persoana de la Inbox, şi de a şterge toate mesajele. Sau du-te şi spam-l înapoi ... (Niciodată cu adevărat în valoare de efort)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu există nici un expeditor adresa IP pentru a fi găsit în fapt mail trimis de la Gmail. Nu că nu pot interpreta oricum.
Google nu va ajuta. https: / / gmail.google.com/support/bin...34 & topic = 12786 Evident, în cazul în care conţinutul este ilegal, precum şi dureros poliţia va ajuta. Pur şi simplu nu va suferinte tai. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Salut, Vă mulţumesc pentru răspunsuri. Ce ma preocupa e ca această persoană atacuri reputaţia mea. El / ea susţine unul dintre clienţii mei am răniţi grav, datorită vina mea. Acest lucru nu este valabil la toate si eu sunt ingrijorat ca el / ea se extinde aceste zvonuri în altă parte şi va deteriora reputaţia mea. De aceea, aş vrea să ştiu cu adevărat cine este această persoană. Există cu adevărat nici o şansă de a identifica proprietarul de cont? Mulţumesc pentru ajutor. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Nu, nici unul. Lor de identitate este protejată, prin lege, ochelari de cal nu poate dezvălui-o. De protecţie a datelor. |
|
| |||
| |||
| Din experienţă, dacă acestea sunt email-uri ce sunt, probabil, pline de prostii. Exista oameni care fac si oamenii care vorbesc o fac. În 3 ani am avut 1 sau 2, supărat clienţi care se plâng de apel şi, face ameninţări etc, dar niciodată nu-i urmarim prin. Bloc-le şi mergeţi mai departe. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Parerea avocat poate obţine un ordin judecătoresc pentru a Google, care va răspunde (în instanţă), cu numele şi adresa expeditorului, pentru că puteţi să-l dau în judecată pentru calomnie. Acesta va costa un braţ şi un picior şi de a reuşi în instanţa de judecată va trebui să dovedească faptul că a trecut de afirmaţie către o terţă parte, nu doar pentru tine, şi că acesta a fost un alegaţie suficient de grave pentru a fi afectat tu financiar, şi că nu era adevărat. Sarcina este de la tine să-şi demonstreze în fiecare din aceste puncte. |
|
| |||
| |||
| Salut, Vă mulţumesc pentru răspunsuri. Ei bine, nu cred că el / ea a intrat sale corect numele şi adresa în momentul deschiderii googlemail cont. Şi dacă nu este posibil pentru a obţine adresa IP am, probabil, nu va fi capabil de a identifica această persoană :-( Este un păcat. Ei bine, nu va bloca mesajele de poştă electronică şi sperăm că el se va opri cu acest lucru. Mulţumesc pentru ajutor. |
![]() |
|
| Marcaje |