![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Dostal som niekoľko anonymných e-mailov z googlemail účet. Na e-maily boli veľmi pohoršující a obťažujúce. Okrem toho, že osoba, napísal nepravdivé veci o mojej práci. Som o týchto e-mailov a rád by vedel, kde sú pochádza. Bohužiaľ nemôžem nájsť žiadne IP adresy v hlavičke mailu. Existuje nejaká možnosť určiť vlastníka tejto googlemail účet? Tiež som myslel, ako dostať do kontaktu s políciou, ale já si nie istý, či je možné (a bude?) Pomôžte mi. Má niekto nejakú predstavu, čo sa dá robiť to zastaviť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ignorovať, nič iného môžete robiť.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No nechcel som naozaj strach. Len zablokovať osobu od svojej e-mailovej schránky, a odstrániť všetky správy. Alebo ísť a spam ho ... (Nikdy naozaj stojí za to úsilie)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje IP adresa odosielateľa, ktoré sa nachádzajú v mail skutočne odoslaný z Gmailu. Nie, že môžem interpretovať tak.
Google nebude pomôže. https: / / gmail.google.com/support/bin...34 & topic = 12786 Pochopiteľne v prípade, že obsah je nelegálne a zarmucující polícii pomôže. Samotné zarmucující bude nenarezaných to. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ahoj, Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď. Čo sa bojím, že táto osoba útokmi moje meno. Ten tvrdí jeden z mojich klientov dostal vážne zranená v dôsledku moje chyba. To nie je vôbec pravda, a já jsem strach, že si tieto fámy šíria inde a poškodenie mojej povesti. Preto by som naozaj rád vedel, kto je táto osoba. Je tam naozaj žiadnu šancu zistiť majiteľa účtu? Ďakujeme za vašu pomoc. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nie, nikto. Ich identita je chránená zákonom třeštit môžete ho odhaliť. Ochrana údajov. |
|
| |||
| |||
| Zo skúsenosti, sú-li e-mailu Vám budú pravdepodobne plný svinstvo. Sú ľudia, ktoré si aj ľudí, ktorí hovoria dobre robiť. Za 3 roky som mal 1 alebo 2, naštvaná, že zákazníci volať a sťažovať, robí ohrozenia atď, ale nikdy nasledovať ich prostredníctvom. Blok je a jít dál. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Váš advokát môžu získať súdny príkaz, aby spoločnosť Google, ktorá potom reagujú (na súde) s uvedením mena a adresy odosielateľa, aby môžete ho žalovať pre hanobenie. Bude vás o ruku a nohu a uspieť na súde budete musieť preukázať, že zložil tvrdenia na tretiu osobu, a to nielen pre vás, a že bolo dosť vážne obvinenia, že ste finančne postihnuté, a že to nebola pravda. Dôkazné bremeno je na vás dokázať každý z týchto bodov. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď. No, nemyslím si, že mu vstúpila jeho správne meno a adresa pri otvorení googlemail účet. A ak nie je možné získať IP adresu som pravdepodobne nebudú schopné určiť túto osobu :-( Je to škoda. No, budu blokovať e-maily a dúfať, že sa zastaví s tým. Ďakujeme za vašu pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môžem dostať môj starý účet späť? | Crazyhorse | Spoločenstva Novinky a chat | 6 | 18. mája 2009 15:05 |
| Wow účet 4 Sale | Spencer2004 | CJ Used Marketplace | 3 | 18. marca 2009 13:07 |
| Čo PayPal účtu k nám | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 10. február 2009 09:02 |
| Ako môžem ostranit svoj účet?? | paudashlake | Spoločenstva Novinky a chat | 1 | 15. február 2008 18:51 |
| Smazání môj účet | Fondamento | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 19. novembra 2007 10:20 |
| Thread Tools | |
| |