![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Примио сам неколико порука е-поште са анонимним гооглемаил рачун. Порука били веома вријеђа и пестеринг. Осим тога, лице је написао неистините ствари о мом раду. Жао ми о овим порукама е-поште и желите да зна где су они који долазе из. Нажалост не могу наћи било коју ИП адресу у заглављу е-поште. Постоји ли могућност да се идентификују власника овог гооглемаил налог? Такође сам мислио о доласку у контакт са полицијом, али нисам сигуран да ли они могу (и?) Помоћ мене. Било ко било који идеја шта могу учинити да се заустави ово? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игнориши их ништа друго можете да урадите.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Но ја не бих заиста да брине о томе. Само блок особа из Ваше фасцикле пристигле поште и брисање свих порука. Или идите и спам га ... (Никад заиста вредан напор)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нема адресе пошиљаоца се наћи у заправо маил послат из Гмаил-а. Није да не могу протумачити Аныуаы.
| |||
| |||
| Здраво, Хвала вам на одговорима. Шта ме брига је да та особа напада моју репутацију. Он / она тврди један од мојих клијената је добио озбиљно повређени због моја кривица. То није истина ат сви, а ја сам забринут да је он / она шири тих гласина другде и да ће оштетити мој углед. Зато бих заиста желела да зна ко је та особа. Има ли стварно нема шансе да идентификују власника рачуна? Тханкс фор ыоур хелп. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Не, ништа. Њихов идентитет је заштићен, по закону колутање га не може показати. Заштита података. |
|
| |||
| |||
| Из искуства, ако су вам они су вероватно пун срање. Има људи који то и људи који разговарају добра учинити. У 3 године сам имао 1 или 2 узнемирио да позива и купци жале, чини претње итд али никада их пратити путем. Блокирај њима и да иде даље. |
|
| |||
| |||
|
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Ваш адвокат може добити судски налог за Гоогле, који ће потом одговорити (на суду) уз име и адресу пошиљаоца, да бисте га могли тужити за увреду. То ће вас цене рамена и ноге и да успију у судском мораћете да докаже да је положио навода на треће лице, а не само на Вас, и да је то довољно озбиљне тврдње да сте погођени финансијски и да то није истина. Пророштво је на вама да покажу свакој од тих тачака. |
|
| |||
| |||
| Здраво, Хвала вам на одговорима. Па, не мислим је он / она је ушао његов тачни назив и адреса гооглемаил приликом отварања корисничког рачуна. А ако није могуће добити ИП адресу ћу вероватно неће бити у могућности да идентификују ове особе :-( То је штета. Па, ја ћу блокирати поруке е-поште и наду да ће се престати са тим. Тханкс фор ыоур хелп. |