![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bir googlemail hesabı birçok isimsiz e-postalar aldım. Bu e-postaların çok edici ve pestering. Ayrıca, kişi benim iş hakkında yanlış şeyler yazıldı. Bu e-postalar ve üzüntülü pm Nereden geliyorlar bilmek istiyorum. Ne yazık ki ben posta başlığında herhangi bir IP adresi bulamıyor. Bu googlemail hesap sahibini belirlemek için her türlü imkanı var mı? Ayrıca polis temas elde düşündüm ama olsun (ve) bana faydası ne olacak? Emin değilim. Bunu durdurmak için ne yapabilirim herkes bir fikrin? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Şey yapabilirsiniz Onları yoksayın.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır gerçekten dert değil. Sadece gelen kutunuzdan, kişinin blok ve tüm mesajları silin. Veya gidip onu geri Spam ... Çabaları (Asla gerçekten) değerinde
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Posta gerçekten Gmail gönderilen bulunabilir için gönderenin IP adresidir. O zaten yorumlayınız.
Google size yardımcı olmaz. https: / / gmail.google.com/support/bin...34 & topic = 12786 Açıkçası, eğer içerik olarak üzücü polis yasaktır yardımcı olacaktır. Sadece onu kesip not üzücü. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Merhaba, Sizin cevaplar için teşekkür ederiz. Beni bu kişi benim itibar saldırılar ise endişelendiriyor. He / she is one of my clients ciddiye benim hatam nedeniyle yaralı var iddia ediyor. Bu hiç de doğru değildir ve bu onun bu söylentiler başka yayar benim itibar zarar verir endişe duyuyorum. Bu yüzden bu kişinin kim olduğunu bilmek istiyorum. Orada gerçekten şansı hesap sahibi tanıtmak için mi? Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Hayır, yok. Bu kimlik, patlak bu açıklamadan edemez kanunla korunur. Veri koruma. |
|
| |||
| |||
| Tecrübelerimden eğer muhtemelen bok dolu bir e-posta bulunmaktadır. Bu ve insanlar, iyi bir konuşma yapmak insanlardır. 3 yıl içinde bu arama ve şikayet, tehdit vb yapar ama bunları gerçekleştirmek hiçbir zaman 1 veya 2 sinirli müşterilerin oldu. Blok onları ve hareket ettirin. |
|
| |||
| |||
| Eğer gerçekten ..... kişinin canını sıkmak istiyorum http://www.corephp.co.uk/archives/13...e-one-bit.html
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Avukat daha sonra mahkemeye () isim ve gönderenin adresi ile sırayla bu iftira için onu dava edebilirsiniz yanıtlayacağız Google'a bir mahkeme kararı alabilirsiniz. Bu mahkemede o da bir üçüncü kişi için, sadece için iddiaları kabul, ispat etmeniz gerekir ve bu yeterince ciddi bir iddia olduğunu, mali ve etkilenen sahip bir kol ve bacak ve başarılı olmak için mal olacak bu doğru değildir. Üzerinde her bu noktaları göstermek için bir yük olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Merhaba, sizin cevaplar için teşekkür ederiz. Ben o girilen sanmıyorum onun doğru ismi ve ne zaman googlemail hesap açma adresi. Ve eğer ben muhtemelen bu kişi belirlemek durumunda IP adresini almak mümkün değildir It's a pity :-(. Ben de e-postaları engellemek ve bu ile durdurmak umuyoruz. Thanks for your help. |
![]() |
|
| Bookmarks |