![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я отримав кілька анонімних листів від Googlemail рахунок. Листи були дуже правопорушень і приставав. Крім того, особа, пише неправильні речі про мою роботу. Скорблю по таких листів, і хотів би знати, де вони і звідки. На жаль, я не можу знайти адресу в заголовку листа. Чи є можливості для ідентифікації власника цього Googlemail рахунок? Я також думала про отримання в контакт з поліцією, але я не впевнений, чи зможуть вони (і буде?) Допомогти мені. Ніхто навіть уявити, що я можу зробити, щоб зупинити це? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ігнорувати їх, інакше ви нічого не можете зробити.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, я б взагалі не турбуватися про це. Просто блокувати людина з поштової скриньки, і видалити всі повідомлення. Або піти і спаму його назад ... (Ніколи не варто витрачених зусиль)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує немає адреси відправника IP можна знайти в електронній пошті надіслано з Gmail. Не те щоб я можу витлумачити так чи інакше.
Google вам не допоможе. HTTPS: / / gmail.google.com/support/bin...34 & Topic = 12786 Очевидно, що якщо зміст є незаконним, а також тривогу поліція допоможе. Простого тривогу не будуть різати. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Дякуємо за ваші відповіді. Що турбує мене те, що цій людині нападу моїй репутації. Він / вона стверджує один з моїх клієнтів отримали серйозні травми з-за моєї вини. Це не відповідає істині, і я боюся, що він / вона поширює ці чутки в іншому місці і завдасть шкоди своїй репутації. Тому я б дуже хотів знати, хто ця людина. Чи є дійсно немає можливості визначити власника рахунку? Дякуємо за вашу допомогу. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ні, ні. Захищено їх особу, за законом Goggle не може його знайти. Захист даних. |
|
| |||
| |||
| З досвіду, якщо вони по електронній пошті вам, що вони, ймовірно, повне лайно. Є люди, які роблять і що говорять люди хороші робити. Через 3 роки у мене було 1 або 2 засмутився клієнтів, які вимагають і скаржаться, робить погроз і т.д., але ніколи не слідувати за ними до кінця. Блокувати їх і рухатися далі. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви дійсно хочете, щоб дошкулити людині ..... http://www.corephp.co.uk/archives/13...e-one-bit.html
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ваш адвокат може отримати рішення суду про Google, який потім буде реагувати (до суду) з вказівкою імені і адреси відправника, з тим, що ви можете йому позов за наклеп. Це буде коштувати вам руки і ноги і досягнути успіху в суді потрібно довести, що він пройшов затвердження про третій стороні, а не тільки до вас, і що вона була досить серйозні твердження, торкнулися вас фінансово і що це не так. Тягарем на вас, щоб продемонструвати кожен з цих пунктів. |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Дякую вам за ваші відповіді. Ну, я не думаю, що він / вона увійшла в його / її правильна назва та адреса при відкритті Googlemail рахунок. І якщо це не представляється можливим отримати IP адресу, я, ймовірно, не зможе визначити цю людину :-( Шкода. Ну, я буду блокувати електронні листи і сподіваємося, що він буде зупинятися на цьому. Дякуємо за вашу допомогу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи можу я отримати назад старий акаунт? | Crazyhorse | Community News & чат | 6 | 18 травня 2009 15:05 |
| Wow рахунку 4 продаж | Spencer2004 | CJ Б Marketplace | 3 | 18 березня 2009 13:07 |
| Що PayPal Рахунок Отримати | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10 лютого 2009 09:02 |
| Як delet мій рахунок?? | paudashlake | Community News & чат | 1 | 15 лютого 2008 18:51 |
| Видалення мого облікового запису | fondamento | Community News & чат | 3 | 19 листопада 2007 10:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |