menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Identifikovat googlemail účtu

Reply

Thread Nástroje
Old 1.března 2008, 12:46
Dárce Skupina

Default Identifikovat googlemail účtu

Není v tom rozdíl, co vstoupila když registrována, pokud Google mají soudní příkaz, že budete uvolnění IP změny a datum, protože začal na účet, a ISP je zodpovědný za řešení na dané datum a čas bude reagovat na soud seřadit podle jejich identifikaci zákazníka domu adresu (a registrační údaje, samozřejmě, ale že jste si na fyzickou adresu prokázané, že bod). Já jen přidat to závitu pro informaci, ne, že myslím, že ji naleznete užitečné, ale někdo někde jeden den mohli.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1. března 2008, 13:12
Nový člen skupiny

Ahoj místě

děkujeme za Váš explaination ačkoliv nejsem jistý jestli jsem pochopil vše ;-)

Tak by tam žádné šance získat soudní příkaz, nebo že mu policie pomůže v tomto případě se na IP adresu? Vím, že bych jen zapomenout na to, ale opravdu chci vědět, kdo to udělal a proč. Poslal jsem e-mailem na adresu googlemail včera večer, vypadá účtu neexistuje déle. Doufám, že to bude hned zastavit.
Old 1.března 2008, 13:16
Dárce Skupina

Jak jsem již řekl, v případě, že obsah je nelegální a zarmucující policii pomůže. Byste třeba pracovat, zda to bylo. Jsem si jist, že policie by vám jejich mínění ukázaly, že pokud si na ně.

Ty by nepochybně získat soudní příkaz, pokud jste zaplatil advokáta, aby je tak daleko, že by nepochybně určit, kdo poslal mail. Jednalo by se o cripplingly dražší alternativou k policii honit ho jako trestný čin.
Old 1.března 2008, 13:18
Administrátor Skupina

Na konci dne to přijde až časem a penězi.

Pokud jste připraveni se ztrácejí obojí, pravděpodobně ve značné částky pak jít na to.

Pokud ne jen jít dál.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1.března 2008, 13:36
Nový člen skupiny

Dobře, myslím, že nechci strávit spoustu času a peněz, pokud s tímto není jistý, že budu mít úspěch. A já také předpokládat, že by mohla být, že e-maily byly poslat z internetové kavárny či veřejného počítače

Ale proč ne googlemail odeslat IP adresy? Podle toho, že umožní lidem dělat kraviny. Pokud vím všechny ostatní poskytovatele e-mailem poslat IP adresy.
Old 1.března 2008, 15:34
Administrátor Skupina

Protože mají chránit své uživatele, stejně jako nám není rozdávání IP adres uživatelů, které mohou vypadnout s sebou.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Mohu dostat můj starý účet zpět? Crazyhorse Společenství Novinky a chat 6 18. května 2009 15:05
Wow účet 4 Sale Spencer2004 CJ Used Marketplace 3 18. března 2009 13:07
Co PayPal účtu k nám robina80 Vypnout Téma diskuze 4 10. únor 2009 09:02
Jak mohu ostranit svůj účet?? paudashlake Společenství Novinky a chat 1 15. únor 2008 18:51
Smazání můj účet Fondamento Společenství Novinky a chat 3 19. listopadu 2007 10:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.