μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Εντοπισμός googlemail λογαριασμό

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Μαρτίου, 2008, 12:46
Ομάδα Δωρητών

Default Εντοπισμός googlemail λογαριασμό

Δεν έχει σημασία τι μπήκε όταν καταχωρηθεί, αν το Google έχει μια δικαστική απόφαση που θα απελευθερώσει το IP αλλαγές και τις ημερομηνίες από τη στιγμή που άρχισε το λογαριασμό, και οι ISP είναι υπεύθυνο για τη διεύθυνση σε μια δεδομένη ημερομηνία και την ώρα που θα ανταποκριθεί στο δικαστήριο Για τον εντοπισμό τους από το σπίτι του πελάτη διεύθυνση (και καταγραφής στοιχείων, φυσικά, αλλά είστε σε μια φυσική διεύθυνση αποδειχθεί από αυτό το σημείο). Θέλω μόνο να προσθέσετε αυτό το νήμα για ενημέρωση, δεν νομίζω ότι θα βρείτε χρήσιμο αλλά κάποιος κάπου μία ημέρα μπορεί.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1η Μάρτη 2008, 13:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας τόπου,

σας ευχαριστώ πολύ για την explaination αν και δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά τα πάντα ;-)

Λοιπόν, θα υπάρχει με κάθε ευκαιρία για να πάρετε μια δικαστική απόφαση ή ότι αστυνομίας θα βοηθήσει στην περίπτωση αυτή για να τη διεύθυνση IP; Ξέρω, θα πρέπει να το ξεχάσουμε για αυτό, αλλά επιθυμώ να μάθω ποιος το έκανε αυτό και γιατί. Έστειλα ένα email στην διεύθυνση googlemail χθες το απόγευμα, μοιάζει ο λογαριασμός δεν υπάρχει πλέον. Η ελπίδα ότι θα σταματήσει τώρα.
Old 1 Μαρτίου, 2008, 13:16
Ομάδα Δωρητών

Όπως είπα, αν το περιεχόμενο είναι παράνομο, καθώς και λυπηρή η αστυνομία θα βοηθήσει. Θα είχε ανάγκη να εργαστεί το κατά πόσο αυτό ήταν. Είμαι βέβαιος ότι η αστυνομία θα σας δώσουν τη γνώμη τους, εάν έδειξε σε αυτούς.

Μπορείτε αναμφίβολα θα έχουν την δικαστική απόφαση, εάν καταβληθεί δικηγόρο για να αναλάβει αυτό το μέτρο, και που αναμφίβολα θα προσδιορίσει που έστειλε την επιστολή. Θα ήταν cripplingly δαπανηρή εναλλακτική λύση αντί να κυνηγήσει η αστυνομία ως έγκλημα.
Old 1 Μαρτίου, 2008, 13:18
Διαχειριστής Ομάδα

Στο τέλος της ημέρας, τι αφορά στο χρόνο και χρήμα.

Αν είστε διατεθειμένοι να χάσουν και οι δύο, κατά πάσα πιθανότητα σε σημαντικές ποσότητες στη συνέχεια για αυτό.

Αν δεν προχωρήσουμε.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1 Μαρτίου, 2008, 13:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Εντάξει, νομίζω ότι δεν επιθυμώ να αφιερώσω το χρόνο και πολλά χρήματα με αυτό, εάν δεν είναι βέβαιος ότι θα έχουν επιτυχία. Και υποθέτω ότι θα μπορούσε επίσης να είναι ότι το είχαν στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα internet cafe ή δημόσιο υπολογιστή

Αλλά γιατί δεν στέλνει googlemail IP διευθύνσεις; Με αυτό θα επιτρέψει στους ανθρώπους να κάνουν μαλακίες. Απ 'όσο γνωρίζω όλες οι άλλες παροχής στείλετε email διευθύνσεις IP.
Old 1 Μαρτίου, 2008, 15:34
Διαχειριστής Ομάδα

Γιατί έχουν να προστατεύουν τους χρήστες τους, ακριβώς το ίδιο με εμάς που δεν αναφέρονται διευθύνσεις IP των χρηστών που μπορεί να πέσουν έξω με το ένα το άλλο.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπορώ να λάβω υπόψη μου παλιά πίσω; Crazyhorse Κοινότητας Νέα & Chat 6 18 Μαΐου 2009 15:05
Wow Λογαριασμός 4 Sale Spencer2004 CJ Μεταχειρισμένα Marketplace 3 18 Μαρ 2009 13:07
Τι PayPal λογαριασμό για να Λάβετε robina80 Off Topic Συζήτηση 4 10 Φεβ 2009 09:02
Πώς μπορώ να delet λογαριασμό μου;;;; paudashlake Κοινότητας Νέα & Chat 1 15 Φεβ 2008 18:51
Η διαγραφή του λογαριασμού μου fondamento Κοινότητας Νέα & Chat 3 19 Νοε 2007 10:20
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.