manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Prepoznajte googlemail račun

Reply

Thread Tools
Old 1. ožujak 2008, 12:46
Donatorska Grupa

Default Prepoznajte googlemail račun

To ne predstavlja nikakvu razliku što je ušao kad je registriran, ako Google imati sudski nalog oni će objaviti IP mijenja i datume jer je počela račun i ISP odgovoran za adresu na danoj datumom i vremenom će se odgovori na sudu poredak identificiranjem njihovih klijenata kuću adresu (detalja i registracije, naravno, ali si se na fizičku adresu dokazano da bod). Ja samo dodati da je ovo thread za informacije, a ne da ja mislim da ćete ga pronaći korisne, ali je netko možda negdje jedan dan.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1. ožujak 2008, 13:12
Novi član grupe

Hi spot,

puno hvala za vaš explaination iako nisam siguran ako sam razumio sve ;-)

Pa, bi li bilo koji Chanel da biste dobili sudski nalog, ili da je policija pomoći će u tom slučaju da se IP adresa? Ja znam, ja bi trebala samo zaboraviti o Internet ali JA stvarno ištanje to znati tko i zašto je to učinila. Sam poslao e-poruku na adresu googlemail jučer navečer, izgleda kao računu ne postoji duže. Nadam se da će prestati sada.
Old 1. ožujak 2008, 13:16
Donatorska Grupa

Kao što sam rekao, ako je sadržaj nezakonit, kao i tužan policija pomoći će. You'd moraju raditi da li je bilo. Siguran sam da je policija će vam dati svoje mišljenje i ako je pokazalo da se njih.

Ti bi nesumnjivo dobiti sudski nalog ako ste platili odvjetnika da se to tako daleko, a da bi se nedvojbeno utvrditi tko je poslao mail. Bila bi cripplingly skupo alternativa vlasništvo policija potjera ga kao kriminal.
Old 1. ožujak 2008, 13:18
Administrator Group

Na kraju dana to se svodi na vrijeme i novac.

Ako ste spremni izgubiti oboje, vjerojatno u značajnim iznosima zatim ići za to.

Ako to ne samo na potez.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1. ožujak 2008, 13:36
Novi član grupe

U redu, ja mislim da ne želite potrošiti puno vremena i novca s tim ako nije siguran da li će imati uspjeha. I ja sam to mogao pretpostaviti da će se i e-poruke su poslali iz internet cafea ili javno računalo

Ali zašto ne googlemail poslati IP adrese? Po ovom bi omogućili ljudima da to sranje. Dug kao JA znati sve ostale davatelja usluga e-pošte poslati IP adresa.
Old 1. ožujak 2008, 15:34
Administrator Group

Jer oni su u zaštiti svoje korisnike, baš isto kao i nama ne daju se IP adrese korisnika koji svibanj ispasti sa svaki ostali.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Mogu li dobiti natrag svoj stari korisnički račun? Crazyhorse Community News & Chat 6 18. svibnja 2009 15:05
Prodajem Wow Account 4 Spencer2004 CJ Used Marketplace 3 18. ožujak 2009 13:07
Koji PayPal Račun dobiti robina80 Off Topic Discussion 4 10. veljača 2009 09:02
Kako delet svoj račun?? paudashlake Community News & Chat 1 15. veljača 2008 18:51
Brisanje moj račun fondamento Community News & Chat 3 19. studeni 2007 10:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.