![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To ne predstavlja nikakvu razliku što je ušao kad je registriran, ako Google imati sudski nalog oni će objaviti IP mijenja i datume jer je počela račun i ISP odgovoran za adresu na danoj datumom i vremenom će se odgovori na sudu poredak identificiranjem njihovih klijenata kuću adresu (detalja i registracije, naravno, ali si se na fizičku adresu dokazano da bod). Ja samo dodati da je ovo thread za informacije, a ne da ja mislim da ćete ga pronaći korisne, ali je netko možda negdje jedan dan.
| |||
| |||
| Hi spot, puno hvala za vaš explaination iako nisam siguran ako sam razumio sve ;-) Pa, bi li bilo koji Chanel da biste dobili sudski nalog, ili da je policija pomoći će u tom slučaju da se IP adresa? Ja znam, ja bi trebala samo zaboraviti o Internet ali JA stvarno ištanje to znati tko i zašto je to učinila. Sam poslao e-poruku na adresu googlemail jučer navečer, izgleda kao računu ne postoji duže. Nadam se da će prestati sada. |
|
| |||
| |||
| Kao što sam rekao, ako je sadržaj nezakonit, kao i tužan policija pomoći će. You'd moraju raditi da li je bilo. Siguran sam da je policija će vam dati svoje mišljenje i ako je pokazalo da se njih. Ti bi nesumnjivo dobiti sudski nalog ako ste platili odvjetnika da se to tako daleko, a da bi se nedvojbeno utvrditi tko je poslao mail. Bila bi cripplingly skupo alternativa vlasništvo policija potjera ga kao kriminal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na kraju dana to se svodi na vrijeme i novac.
| |||
| |||
| U redu, ja mislim da ne želite potrošiti puno vremena i novca s tim ako nije siguran da li će imati uspjeha. I ja sam to mogao pretpostaviti da će se i e-poruke su poslali iz internet cafea ili javno računalo ![]() Ali zašto ne googlemail poslati IP adrese? Po ovom bi omogućili ljudima da to sranje. Dug kao JA znati sve ostale davatelja usluga e-pošte poslati IP adresa. |
|
| |||
| |||
| Jer oni su u zaštiti svoje korisnike, baš isto kao i nama ne daju se IP adrese korisnika koji svibanj ispasti sa svaki ostali. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mogu li dobiti natrag svoj stari korisnički račun? | Crazyhorse | Community News & Chat | 6 | 18. svibnja 2009 15:05 |
| Prodajem Wow Account 4 | Spencer2004 | CJ Used Marketplace | 3 | 18. ožujak 2009 13:07 |
| Koji PayPal Račun dobiti | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10. veljača 2009 09:02 |
| Kako delet svoj račun?? | paudashlake | Community News & Chat | 1 | 15. veljača 2008 18:51 |
| Brisanje moj račun | fondamento | Community News & Chat | 3 | 19. studeni 2007 10:20 |
| Thread Tools | |
| |