kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Azonosítsa googlemail account

Reply

Téma eszközök
Old Március 1, 2008, 12:46
Donor Group

Default Azonosítsa googlemail account

Ez nem tesz különbséget, mit vállalt, mikor regisztrált, ha a Google egy bírósági végzés they'll release a VI változások és időpontokban, mert ő kezdte a fiókot, és az ISP felelős a cím egy adott dátum és az idő majd választ a bíróság érdekében, hogy meghatározza, mely az ügyfél ház címe (és nyilvántartási adatait, persze, de még le a fizikai címet bizonyított, hogy pont). Csak add, hogy ez a téma a tájékoztatást, azt hiszem, hogy nem fogsz találni, hogy hasznos, de valaki, valahol egy nap is.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Március 1 2008, 13:12
Új tag Csoport

Szia helyszínen

Köszönöm szépen a explaination bár nem vagyok biztos benne, ha jól értettem mindent ;-)

Hát, ez van minden esélye, hogy egy bírósági végzés, vagy a rendőrség, hogy ő segít ebben az ügyben, hogy az IP-cím? Tudom, én csak felejtsd el, de én azt akarom, hogy tudja, ki tette és miért. Küldtem egy e-mail címét a googlemail tegnap este néz ki, mint a számla nem létezik többé. Remélem, hogy most meg fog állni.
Old Március 1, 2008, 13:16
Donor Group

Mint mondtam, ha a tartalom illegális, valamint a rossz a rendőrség segíteni fogja. Te kell, hogy ki volt az. Biztos vagyok benne, hogy a rendőrség nem adja meg a véleményét, ha azt látjuk, hogy nekik.

Azt kétségtelenül meg a bírósági végzést, ha fizetett ügyvéddel, hogy az, hogy messze, és ez kétségtelenül azonosítani ki küldte a levelet. Ez lenne a drága alternatív cripplingly amellett, hogy a rendőrségi üldözés, mint a bűnözés.
Old Március 1, 2008, 13:18
Administrator Group

Végén a napon érkezett meg az idő és pénz.

Ha kész arra, hogy elveszíti a valószínűleg jelentős összegeket majd meg.

Ha nem csak lépni.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Március 1, 2008, 13:36
Új tag Csoport

Oké, azt hiszem, nem akarok tölteni rengeteg időt és pénzt, ha ez nem biztos, hogy lesz siker. És feltételezem, hogy más módon is lehet, hogy az e-mailt is küldhetünk egy internet kávézó, vagy nyilvános számítógépet

De miért nem küld googlemail IP címeket? Ezzel lehetővé teszik, hogy az emberek nem baromság. Amennyire én tudom, az összes többi e-mail szolgáltató elküldi az IP-címeket.
Old Március 1, 2008, 15:34
Administrator Group

Mert, hogy védjék meg a felhasználókat, csak az nem ugyanaz, mint nekünk, hogy ki IPs felhasználók is kieshet egymással.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kaphatok régi számla vissza? Crazyhorse Közösségi Hírek & Chat 6 18. május 2009 15:05
Wow Account Eladó 4 Spencer2004 CJ Használt Piactér 3 18. március 2009 13:07
Mi PayPal számla Letöltési robina80 Off Topic Discussion 4 10. február 2009 09:02
Hogyan tudom delet fiókomban???? paudashlake Közösségi Hírek & Chat 1 15. február 2008 18:51
Törlése fiókomhoz Fondamento Közösségi Hírek & Chat 3 19. november 2007 10:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.