![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez nem tesz különbséget, mit vállalt, mikor regisztrált, ha a Google egy bírósági végzés they'll release a VI változások és időpontokban, mert ő kezdte a fiókot, és az ISP felelős a cím egy adott dátum és az idő majd választ a bíróság érdekében, hogy meghatározza, mely az ügyfél ház címe (és nyilvántartási adatait, persze, de még le a fizikai címet bizonyított, hogy pont). Csak add, hogy ez a téma a tájékoztatást, azt hiszem, hogy nem fogsz találni, hogy hasznos, de valaki, valahol egy nap is.
| |||
| |||
| Szia helyszínen Köszönöm szépen a explaination bár nem vagyok biztos benne, ha jól értettem mindent ;-) Hát, ez van minden esélye, hogy egy bírósági végzés, vagy a rendőrség, hogy ő segít ebben az ügyben, hogy az IP-cím? Tudom, én csak felejtsd el, de én azt akarom, hogy tudja, ki tette és miért. Küldtem egy e-mail címét a googlemail tegnap este néz ki, mint a számla nem létezik többé. Remélem, hogy most meg fog állni. |
|
| |||
| |||
| Mint mondtam, ha a tartalom illegális, valamint a rossz a rendőrség segíteni fogja. Te kell, hogy ki volt az. Biztos vagyok benne, hogy a rendőrség nem adja meg a véleményét, ha azt látjuk, hogy nekik. Azt kétségtelenül meg a bírósági végzést, ha fizetett ügyvéddel, hogy az, hogy messze, és ez kétségtelenül azonosítani ki küldte a levelet. Ez lenne a drága alternatív cripplingly amellett, hogy a rendőrségi üldözés, mint a bűnözés. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Végén a napon érkezett meg az idő és pénz.
| |||
| |||
| Oké, azt hiszem, nem akarok tölteni rengeteg időt és pénzt, ha ez nem biztos, hogy lesz siker. És feltételezem, hogy más módon is lehet, hogy az e-mailt is küldhetünk egy internet kávézó, vagy nyilvános számítógépet ![]() De miért nem küld googlemail IP címeket? Ezzel lehetővé teszik, hogy az emberek nem baromság. Amennyire én tudom, az összes többi e-mail szolgáltató elküldi az IP-címeket. |
|
| |||
| |||
| Mert, hogy védjék meg a felhasználókat, csak az nem ugyanaz, mint nekünk, hogy ki IPs felhasználók is kieshet egymással. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kaphatok régi számla vissza? | Crazyhorse | Közösségi Hírek & Chat | 6 | 18. május 2009 15:05 |
| Wow Account Eladó 4 | Spencer2004 | CJ Használt Piactér | 3 | 18. március 2009 13:07 |
| Mi PayPal számla Letöltési | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10. február 2009 09:02 |
| Hogyan tudom delet fiókomban???? | paudashlake | Közösségi Hírek & Chat | 1 | 15. február 2008 18:51 |
| Törlése fiókomhoz | Fondamento | Közösségi Hírek & Chat | 3 | 19. november 2007 10:20 |
| Téma eszközök | |
| |