פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

זהה googlemail חשבון

Reply

שרשרת כלים
Old 1 מרס 2008, 12:46
קבוצת תורמים

Default זהה googlemail חשבון

זה לא משנה מה הוא נכנס כאשר הוא רשום, גוגל אם יש להם צו בית משפט יהיה לשחרר את ה-IP משתנה ותאריכים מאז שהוא התחיל את החשבון, וכן את ספק שירותי האינטרנט אחראית על כתובת נתון תאריך ושעה נגיב על המגרש צו על ידי זיהוי של הלקוח שלהם, כתובת הבית (פרטים נוספים והרשמה, כמובן, אבל אתה עד שיוכח כתובת פיזית על ידי נקודה). אני רק להוסיף את זה כדי לקבל מידע פתיל, לא כי אני חושב שאתה תמצא את זה מועיל, אבל מישהו איפשהו שאולי יום אחד.

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1 מרץ 2008, 13:12
קבוצת חברות חדשות

היי כתם,

Thank you very much for your explaination אם כי אני לא בטוח אם הבנתי הכל ;-)

ובכן, היה שם בכל הזדמנות לקבל צו בית משפט או המשטרה שהוא יעזור במקרה זה כדי לקבל את כתובת ה-IP? אני יודע, אני פשוט צריך לשכוח את זה אבל אני באמת רוצה לדעת מי עשה את זה ולמה. שלחתי דוא"ל אל כתובת googlemail אתמול בערב, נראה את החשבון אינו קיים יותר. מקווה שזה יפסיק עכשיו.
Old 1 מרס 2008, 13:16
קבוצת תורמים

כמו שאמרתי, אם התוכן הוא בלתי חוקי וכן מזעזע המשטרה יעזור. היית צריך לעבוד כדי לבדוק אם זה היה. אני בטוח המשטרה יתן לך את דעתו אם זה עולה להם.

אתה ללא ספק היה מקבל את צו בית משפט אם שילמת של עורך דין על מנת לקחת את זה כך רחוק, וזה היה ללא ספק לזהות מי שלח את הדואר. זה יהיה יקר cripplingly שיש אלטרנטיבה למשטרה לרדוף אותו כפשע.
Old 1 מרס 2008, 13:18
מנהל קבוצת

בסופו של יום זה מגיע ל זמן וכסף.

אם אתה מוכן להפסיד את שניהם, ככל הנראה לאחר מכן ניכרת סכומי לכו על זה.

אם לא רק על העבר.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1 מרס 2008, 13:36
קבוצת חברות חדשות

טוב, אני חושבת שאני לא רוצה לבזבז הרבה זמן וכסף עם זה, אם הוא לא בטוח שאני יהיה הצלחה. ואני מניח שזה יכול להיות גם כי היו שולחים הודעות דוא"ל מ אינטרנט קפה או מחשב ציבורי

אבל מדוע לא לשלוח googlemail כתובות IP? זה שהם מאפשרים לאנשים לעשות שטויות. ככל שאני יודע את כל שאר נותני שלח דוא"ל כתובות IP.
Old 1 מרס 2008, 15:34
מנהל קבוצת

כי הם צריכים להגן על המשתמשים שלהם, בדיוק כמו שלא נותנים לנו את כתובות IP של המשתמשים אשר עשויים לריב אחד עם השני.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אפשר לקבל את החשבון הישן בחזרה? Crazyhorse קהילה חדשות וצ 'אטים 6 18 מאי 2009 15:05
וואו חשבון 4 מכירה Spencer2004 ג 'יי משמש השוק 3 18 מרץ 2009 13:07
מה לקבל חשבון PayPal robina80 דיון Off topic 4 -10 פברואר 2009 09:02
איך אני delet החשבון שלי???? paudashlake קהילה חדשות וצ 'אטים 1 ה -15 בחודש פברואר 2008 18:51
מחיקת החשבון שלי fondamento קהילה חדשות וצ 'אטים 3 19th נובמבר 2007 10:20
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.