mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Nustatyti Googlemail sąskaitą

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 1, 2008, 12:46
Donorų grupės

Default Nustatyti Googlemail sąskaitą

Nėra jokio skirtumo, ką įrašyti, kai jis registruotas, jei Google turi teismo nutartį jie bus išleisti IP pasikeis, ir datas, nes jis pradėjo sąskaita, ir IPT, atsakingas už tam tikrą datą bei laiką adresą atsakyti į teismą kad nustatant savo kliento namuose adresas (ir kitus registracijos duomenis, žinoma, bet jūs iki fizinės pasirodė adresą, kad punktas). Aš tik įdėti šią nuorodą į informacijos sriegis, o ne tai manau jums naudinga, o kas nors kur nors vieną dieną galėtų.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Kovas 1, 2008, 13:12
Naujas Narys

Hi vietoje,

Labai ačiū už jūsų explaination nors aš nesu tikras, ar supratau viską ;-)

Na, tai ten bet kokia tikimybė gauti teismo nutartį, arba kad jis policijai padės šiuo atveju gauti IP adresą? Aš žinau, man reikia tiesiog pamiršti apie jį, bet aš tikrai noriu žinoti, kas tai padarė ir kodėl. Nusiunčiau laišką Googlemail adresas vakar vakare, atrodo sąskaita neegzistuoja ilgiau. Tikiuosi, kad nebebus dabar.
Old Kovas 1, 2008, 13:16
Donorų grupės

Kaip sakiau, jei turinys yra nelegalus, taip pat nerimą policijos padės. Jums reikia dirbti, ar ji buvo. Esu įsitikinęs, kad policija turėtų suteikti jums savo nuomonę, jei jums parodė, kad į juos.

Jūs neabejotinai gauti teismo nutartį, jei jums sumokėjo advokatą manyti, kad toli, o tai neabejotinai nustatyti, kurie siunčiami paštu. Būtų cripplingly brangi alternatyva, turintys policijos persekiojimas kaip nusikaltimas.
Old Kovas 1, 2008, 13:18
Administrator Grupė

Pasibaigus dieną jis nužengia į laiką ir pinigus, pabaigos.

Jei esate pasirengę prarasti tiek, turbūt dideles sumas tada go for it.

Jei ne tik judėti.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Kovas 1, 2008, 13:36
Naujas Narys

Gerai, aš manau, kad aš nenoriu praleisti daug laiko ir pinigų, tai jeigu ji nėra įsitikinusi, kad turėsiu sėkmę. Ir aš manau jis taip pat gali būti, kad el buvo siųsti iš interneto kavinėje ar viešajame kompiuteryje

Bet kodėl Googlemail negalite rašyti IP adresus? Šis jos leidžia žmonėms daryti bullshit. Kiek aš žinau, visi kiti pašto paslaugų teikėjas siunčia IP adresus.
Old Kovas 1, 2008, 15:34
Administrator Grupė

Nes jie turi apsaugoti savo vartotojus, tik taip pat mums ne Patikimos IP naudotojų, kurie gali iškristi vienas su kitu.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Can I get my old sąskaitą atgal? Crazyhorse Community News & Chat 6 Gegužė 18, 2009 15:05
Wow sąskaitą 4 Pardavimas Spencer2004 CJ Naudoti prekyvietė 3 Kovas 18, 2009 13:07
Kas PayPal Get robina80 Off Topic Discussion 4 10 vasaris 2009 09:02
Kaip ištrins mano sąskaitą?? paudashlake Community News & Chat 1 15 vasaris 2008 18:51
Ištrinti mano sąskaitą fondamento Community News & Chat 3 Lapkritis 19, 2007 10:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.