![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra jokio skirtumo, ką įrašyti, kai jis registruotas, jei Google turi teismo nutartį jie bus išleisti IP pasikeis, ir datas, nes jis pradėjo sąskaita, ir IPT, atsakingas už tam tikrą datą bei laiką adresą atsakyti į teismą kad nustatant savo kliento namuose adresas (ir kitus registracijos duomenis, žinoma, bet jūs iki fizinės pasirodė adresą, kad punktas). Aš tik įdėti šią nuorodą į informacijos sriegis, o ne tai manau jums naudinga, o kas nors kur nors vieną dieną galėtų.
| |||
| |||
| Hi vietoje, Labai ačiū už jūsų explaination nors aš nesu tikras, ar supratau viską ;-) Na, tai ten bet kokia tikimybė gauti teismo nutartį, arba kad jis policijai padės šiuo atveju gauti IP adresą? Aš žinau, man reikia tiesiog pamiršti apie jį, bet aš tikrai noriu žinoti, kas tai padarė ir kodėl. Nusiunčiau laišką Googlemail adresas vakar vakare, atrodo sąskaita neegzistuoja ilgiau. Tikiuosi, kad nebebus dabar. |
|
| |||
| |||
| Kaip sakiau, jei turinys yra nelegalus, taip pat nerimą policijos padės. Jums reikia dirbti, ar ji buvo. Esu įsitikinęs, kad policija turėtų suteikti jums savo nuomonę, jei jums parodė, kad į juos. Jūs neabejotinai gauti teismo nutartį, jei jums sumokėjo advokatą manyti, kad toli, o tai neabejotinai nustatyti, kurie siunčiami paštu. Būtų cripplingly brangi alternatyva, turintys policijos persekiojimas kaip nusikaltimas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pasibaigus dieną jis nužengia į laiką ir pinigus, pabaigos.
| |||
| |||
| Gerai, aš manau, kad aš nenoriu praleisti daug laiko ir pinigų, tai jeigu ji nėra įsitikinusi, kad turėsiu sėkmę. Ir aš manau jis taip pat gali būti, kad el buvo siųsti iš interneto kavinėje ar viešajame kompiuteryje ![]() Bet kodėl Googlemail negalite rašyti IP adresus? Šis jos leidžia žmonėms daryti bullshit. Kiek aš žinau, visi kiti pašto paslaugų teikėjas siunčia IP adresus. |
|
| |||
| |||
| Nes jie turi apsaugoti savo vartotojus, tik taip pat mums ne Patikimos IP naudotojų, kurie gali iškristi vienas su kitu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Can I get my old sąskaitą atgal? | Crazyhorse | Community News & Chat | 6 | Gegužė 18, 2009 15:05 |
| Wow sąskaitą 4 Pardavimas | Spencer2004 | CJ Naudoti prekyvietė | 3 | Kovas 18, 2009 13:07 |
| Kas PayPal Get | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10 vasaris 2009 09:02 |
| Kaip ištrins mano sąskaitą?? | paudashlake | Community News & Chat | 1 | 15 vasaris 2008 18:51 |
| Ištrinti mano sąskaitą | fondamento | Community News & Chat | 3 | Lapkritis 19, 2007 10:20 |
| Temos įrankiai | |
| |