![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav nozīmes tam, ko viņš ieraksta tad, kad viņš reģistrēts, vai Google ir tiesas nolēmuma tie būs atbrīvot IP izmaiņas un termiņus, jo viņš sāka kontu un ISP, kas atbild par adresi noteiktā dienā un laikā reaģēs uz tiesu lai apzinot viņu klienta mājas adrese (un reģistrācijas dati, protams, bet jūs esat paredzēti, lai fiziski pierādīts adresi ar šo punktu). Es tikai pievienotu to diegu informāciju, nevis, ka es domāju, ka jūs atradīsiet par lietderīgu bet kāds kaut vienu dienu varētu.
| |||
| |||
| Hi vietas, thank you very much jūsu explaination kaut gan es neesmu pārliecināts, vai es sapratu viss ;-) Nu, tas ir ar jebkuru iespēju iegūt tiesas rīkojumu, vai ka viņš policija Šādā gadījumā var palīdzēt iegūt IP adresi? Es zinu, es vienkārši aizmirst par to, bet es tiešām gribu zināt, kurš to izdarīja un kāpēc. Es nosūtīju e-pastu uz googlemail adresi vakar vakarā, izskatās konts neeksistē vairs. Ceru, ka tas tiks pārtraukta tagad. |
|
| |||
| |||
| Kā jau teicu, ja saturs ir nelikumīga, kā arī traucējošs policija palīdzēs. Jūs jāstrādā, vai tā bija. Es esmu pārliecināts, ka policija dos jums savu atzinumu, ja jums parādīja, ka uz tiem. Jūs, bez šaubām, iegūt tiesas rīkojumu, ja Jums jāmaksā advokātam uzskatīs, ka šim, un kas neapšaubāmi noteikt, kurš nosūtīts pastu. Būtu cripplingly dārga alternatīva policijas pakaļdzīšanās kā noziegums. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beigās, dienā tā nokāpj uz laiku un naudu.
| |||
| |||
| Labi, es domāju, ka es nevēlos tērēt daudz laiku un naudu ar šo, ja tā nav pārliecināta, ka man būs panākumi. Un es pieņemu, tas arī varētu būt, ka e-pastus sūtīt no interneta kafejnīcā vai publisku datoru ![]() Bet kāpēc tas googlemail nenosūta IP adreses? Ar šo tās ļauj cilvēkiem darīt muļķības. Cik man zināms visu citu e-pasta pakalpojumu sniedzējam nosūtītu IP adresēm. |
|
| |||
| |||
| Tāpēc, ka viņiem ir aizsargāt lietotājus, tieši tāpat kā mums nedod no IP lietotājiem, kas var izkrist ar otru. |