rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Zidentyfikować Googlemail konto

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 marca 2008, 12:46
Grupa dawcy

Nie ma znaczenia co wstąpił kiedy zarejestrowane, jeśli Google ma sądu they'll prasowa OD zmiany i daty, ponieważ zaczął konta oraz ISP odpowiedzialny za adres na dany dzień i godzinę będą odpowiadać na sąd poprzez identyfikowanie ich domu klienta adres (i rejestracji, oczywiście, ale masz do fizycznego adresu udowodnione przez tego punktu). I tylko dodać do tego wątku o informacje, nie myślę, że znajdziesz to pomocne, ale ktoś może gdzieś jeden dzień.

My System: Tim

Procesor (y):
Athlon 64 3500 +
Płyta główna:
ASUS A8N-VM CSM
Pamięć RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Karta graficzna (y):
nVidia GeForce 6600 512MB
Karta dźwiękowa:
Cherry RS 6000 m klawiatury
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s utrzymania
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (y):
SXGA płaskoekranowe
Operating System (-y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxboksa)
Old 1. marca 2008, 13:12
Nowe państwa grupy

Hi miejscu,

Dziękuję bardzo za explaination chociaż nie jestem pewien, czy zrozumiałem wszystko ;-)

Cóż, to nie przez jakąkolwiek szansę sądu lub policji, że pomoże w tym przypadku, aby uzyskać adres IP? Wiem, należy po prostu zapomnieć o tym, ale naprawdę chcę wiedzieć, kto to zrobił i dlaczego. Wysłałem e-mail na adres Googlemail wczoraj wieczorem, wygląda na konto nie istnieje dłużej. Nadzieję, że będzie teraz zatrzymać.
Old 1 marca 2008, 13:16
Grupa dawcy

Jak powiedział, jeśli treść jest nielegalna, jak również niepokojące policja pomoże. You'd konieczność określenia, czy to było. Jestem pewien, że policja będzie można ich opinii wynika, że jeśli się do nich.

Jesteś niewątpliwie uzyskać sądu, jeśli zapłacił adwokata do podjęcia że daleko, i że z pewnością zidentyfikować który wysyłane pocztą. Byłaby to alternatywa dla drogich cripplingly o policji chase to jako przestępstwo.
Old 1 marca 2008, 13:18
Administrator Group

Pod koniec dnia dochodzi do czasu i pieniędzy.

Jeśli jesteś przygotowany zarówno do stracenia, prawdopodobnie w znacznej ilości następnie przejdź do niego.

Jeśli nie tylko przejść.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1 marca 2008, 13:36
Nowe państwa grupy

Dobra, myślę, że nie chcę spędzić dużo czasu i pieniędzy z tego, jeśli nie jest pewien, że będę mieć sukces. I zakładamy, może również być fakt, że było wysyłać e-maile z kawiarenki internetowej lub publicznego komputera

Ale dlaczego nie wysyła Googlemail adresów IP? Poprzez to one umożliwić ludziom to bzdury. O ile wiem wszystkich innych usług e-mail wysłać adresów IP.
Old 1 marca 2008, 15:34
Administrator Group

Ponieważ mają one na celu ochronę ich użytkowników, tak samo jak nam nie dając się adresy IP użytkowników, które mogą wypaść ze sobą.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.